Er du den erfarne revisor, der kan bidrage til den fortsatte vækst i et dynamisk og passioneret revisions-team?

Har du ambitioner om at videreudvikle dig selv i friske omgivelser indenfor revision og rådgivning? Brænder du for – til enhver tid – at servicere dine kunder i øjenhøjde? Ønsker du at være en del af et uformelt, nærværende og højt fagligt miljø med masser af sparring, hvor tilgangen til sit fag og sin virksomhed er: ”Vi arbejder med mennesker”? Og ser du dig ombord på holdet i en vækst- virksomhed med internationalt snit og 140 engagerede kolleger i Danmark? Kan du svare ja til ovenstående, så er du måske den profil  vi søger til Baker Tilly.

Stor bredde i arbejdsopgaverne – rådgivning, skat, og revision

Fortsat vækst, flere nye kunder og opgaver betyder, at Baker Tilly i Odense ønsker at styrke revisions-teamet med nye kolleger. Du får ansvar for at løse opgaver for en bred kreds af kunder indenfor SMV-segmentet. Du bidrager samtidigt med sparring blandt kolleger på tværs af teams og afdelinger. Du sikrer, at du i dit virke kommer ”hele vejen rundt” om kundens behov.

Udpluk af opgaver:

  • Revision og skat
  • Kundemøder og afdækning af kunders behov
  • Rådgivning af forskellig art typisk i SMV-segmentet
  • Sparring og vidensdeling på tværs af afdelinger

Du opbygger og udvikler langvarige kunderelationer, og har den direkte kundekontakt med egne kunder. Som rådgiver bidrager du til, at Baker Tilly med løsninger i særklasse ses som den foretrukne rådgiver hos ejer-ledede virksomheder.

Med udgangspunkt i din erfaring og kompetence ansættes du på et matchende niveau i virksomheden. Det kan f.eks. betyde, at du fra start af eller på sigt, vil få mulighed for at varetage ledelsen af det team, der sammensættes omkring den enkelte opgave, samt dertil deltage i oplæring af yngre kolleger i revisions-teamet.

Hvem er du?

Det forventes, at du er på vej til at færdiggøre eller har færdiggjort en Cand.merc.aud (alternativt HDR) og medbringer min. 5 års relevant erfaring fra revisorbranchen.

Gennem en selvstændig og proaktiv indsats sikrer du dine kunder værdi af Baker Tilly’s ydelser. Du er fagligt nysgerrig, og opsøgende i forhold til ny viden. Helt naturligt skaber du tillid og respekt omkring din person qua dit nærvær, dine sociale færdigheder og stærke kommunikative evner. Struktur, analytisk og fleksibel er endvidere nøgleord, som karakteriserer dig.

Du ses som personen, der gør sig umage. Er den, der med gejst bidrager til den gode stemning i teamet, og den, der trives ”let” og naturligt blandt kunder og kolleger – og i en organisation, hvor kunden er i centrum, og hvor fællesskab og ”vi-følelsen” dyrkes.

Hvorfor Baker Tilly?

Du tilbydes,

  • et uformelt, samarbejdsorienteret miljø med en flad organisationsstruktur og engagerede kolleger, der holder hinanden skarpe
  • en ambitiøs og passionsbåret kultur med stor fokus på kvalitet til tiden, vidensdeling og proaktiv handling
  • en funktion med stor indflydelse, fleksibilitet og gode muligheder for at udbygge din faglige viden
  • et fokus på, at det skal være givende, udfordrende og sjovt at gå på arbejde i gode rammer

Du bliver en del af en virksomhed som i de seneste år har haft en betragtelig tilgang af nye kunder og opgaver og derfor er vokset markant i antallet af medarbejdere. Målsætningen er fortsat at vækste i Danmark over de kommende år. Du får 140 nye kolleger (ca. 50 tilknyttet Odense), der arbejder ud fra, at værdien for kunden skabes via stort nærvær  og et stærkt samspil internt hos Baker Tilly.

Om virksomheden:

Baker Tilly er en dynamisk rådgivnings-og revisionsvirksomhed og verdens 8. største revisionsnetværk med kontorer i 145 lande verden over. Baker Tilly har i Danmark 140 dedikerede medarbejdere, fordelt på 2 kontorer i henholdsvis København og Odense. Baker Tilly tilbyder rådgivning, revision og skatteydelser til mindre og mellemstore virksomheder samt skatte og- og regnskabsmæssig assistance til store virksomheder.

Visionen er at være den foretrukne rådgiver for ejer-ledede virksomheder og at kunne levere specialistydelser på områder, der kan være relevante for kunder i dette segment. Virksomheden har fortsat målsætning om yderligere betydende vækst i DK. Den stærke internationale forankring giver et godt grundlag for at rådgive internationalt opererende kunder. Baker Tilly arbejder ud fra 4 centrale værdier;

One firm   –   Best in Class   –   Think Straight   –   Passion.

Læs mere på www.bakertilly.dk

Næste step:   Upload ansøgning og CV via ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til AMBIZZION, Kim Rune Larsen 2010 5858 eller Peder Vester Henriksen 5329 6929.