Har du flair for mennesker og kommunikation? Har du erfaring med at spotte muligheder i et potentielt match mellem kandidat og virksomhed, og kan du med dét udgangspunkt bidrage i search af de rigtige ledere, specialister og talenter?

STILLINGEN

Som Search Partner vil du blive en del af et kompetent og højt eksekverende team, som løser varierende headhunting- og rekrutteringsopgaver for et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Et stort udsnit af vores kunder har brug for vores kompetencer og netværk. Vores opgaver er, via opsøgende search/kontakt til potentielle kandidater, at afdække, hvorvidt der er et match parterne imellem i forhold til faglighed, personlighed og værdigrundlag. På baggrund af vores ihærdighed, netværk og erfaring får vi taletid i et ellers hårdt prøvet rekrutteringsmarked.

De primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

  • Identificere og tiltrække kandidater indenfor udvalgte fag/brancher (f.eks. rådgivere – byggeri)
  • Gennemførelse af interview og dialog med kandidater i hele rekrutterings-processen
  • Deltage i kundemøder samt koordinere møder og præsentationer mellem kandidater og AMBIZZION + virksomheder
  • Udarbejde rapporter, jobprofiler, præsentationsmateriale og lignende
  • Generelle ad hoc-opgaver

ØNSKEDE KOMPETENCER OG ERFARING

Den ideelle kandidat forventes at have flere års erfaring indenfor HR og/eller rekruttering – eksempelvis som Searcher, HR Business Partner, rekrutteringskonsulent eller tilsvarende. Der kan være andre indgangsvinkler til stillingen, vigtigst af alt er, at du har relevant erfaring, er professionel og ambitiøs samt har gode kommunikative evner. Endvidere skal du have lyst til at sætte dig ind i virksomhedskulturer og teknologier, og endelig kræver jobbet, at du er struktureret og evner at have mange bolde i luften på samme tid. Sprogligt begår du dig flydende på dansk og engelsk i skift og tale.

VI TILBYDER

Hos AMBIZZION elsker vi at se potentiale og kompetencer udfolde sig og vokse med arbejdet. Du vil som ansat få grundig oplæring i vores metoder og værktøjer, og du bliver tilknyttet udvalgte få strategiske nøglekunder. Du kommer til at få et unikt indblik i de virksomheder, som vi arbejder med, og i forbindelse med dine arbejdsopgaver får du masser af ansvar. Vi har en uformel kultur med højt til loftet, Alle bidrager med unikke erfaringer, og du vil derfor have rig mulighed for at sparre med dine kollegaer efter behov.

Stillingen er på 25- 30 timer ugentligt (aftales nærmere). Du bliver primært tilknyttet vores afdeling i Odense-området, (ca. 5 minutters kørsel fra den fynske motorvej E20), hvorfor det forventes, at du har bopæl inden for max 45 minutters kørsel hertil.

AMBIZZION

Som en veletableret rekrutterings- og konsulentvirksomhed, med search og headhunting som speciale, arbejder AMBIZZION, med faglig stolthed og mennesket i centrum på tværs af mange brancher og fagområder. AMBIZZION lykkedes hermed, fordi teamet er i stand til at forstå kunden, branchen og fagområdet, samtidigt med at virksomheden har opbygget et stærkt og brugbart netværk indenfor forskellige branche- og fagområder AMBIZZION har ry for at levere ydelser af høj kvalitet via bl.a. grundighed, nærvær, respekt for opgaven og indsigt i kunden. Se mere på: ambizzion.dk.

NÆSTE STEP

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Peder Vester Henriksen (5329 6929, pvh@ambizzion.dk) eller Lars Bøgelund (6037 5723, lb@ambizzion.dk). Upload gerne  motiveret ansøgning og CV via nedenstående knap: ”Søg stillingen”.