Er du den kompetente og visionære maskin- eller designingeniør, der med et solidt kendskab til procesmaskiner kan bidrage betydeligt i den fortsatte udvikling af innovative og komplekse kundetilpassede løsninger? Ser du dig være en del af en ambitiøs global virksomhed med højt til loftet og hvor kvalitet, handlekraft, og udvikling er i højsæde? Og kunne du se dig selv deltage i og sætte dit mærke på den fortsatte vækstrejse? Så vil vi meget gerne i kontakt med dig.  

Roll-o-Matic

Roll-o-Matic har siden virksomhedens start i 1967 været en markant udbyder af fuldautomatiske og højt ydende produktionslinjer til fremstilling af poser på ruller. I de seneste år har virksomheden oplevet en betydelig vækst – vækstpotentialet er fortsat stort og Roll-o-Matic forventer de kommende år vil indeholde yderligere vækst.

Siden virksomhedens start er der i mere end 60 lande blevet installeret adskillige tusinde produktionslinjer. Og et koncept baseret på en modulær opbygning af produktionslinjerne betyder, at Roll-o-Matic kan tilbyde en særdeles høj grad af kundetilpassede løsninger.  Roll-o-Matics produkter er af høj kvalitet, bygget til at holde i årtier og samtidigt smidige og nemme at betjene.

Roll-o-Matic, som i dag er en markedsledende virksomhed med globale aktiviteter, beskæftiger knap 100 medarbejdere.  Vækstpotentialet er stort og over de kommende år forventes virksomheden at vokse betydeligt.  Se en præsentationsvideo her: https://www.roll-o-matic.com/videos/presentation

Med reference til Technical Manager Thomas Lassen bliver du del af en yderst kompetent teknisk afdeling, hvor innovation dyrkes med henblik på at imødekomme kundernes behov – hvor udfordrende de end måtte være. Du bidrager med din erfaring og en udviklingsorienteret tilgang til, at de modulært opbyggede konverteringslinjer fortsat befinder sig i en klasse for sig, hvor kvalitet, høje takter og overlegen præcision er kendetegnende. Dine kolleger vil bestå af erfarne teknikere, samt el- og maskiningeniører.

Dine primære opgaver

  • Være primær konstruktør på dine egne moduler
  • Udvikle løsninger, der optimerer de enkelte proceslinjers ydelser og imødekommer kundernes ønsker
  • Ledelse af egne projekter i udviklingsafdelingen
  • Sparring med el-området mhp. at sikre optimal/logisk beskrivelse af styringsmodulernes funktion

Du bliver i en koordinerende rolle bindeled mellem salg, produktion og projektafdelingen og kommer til, som en del af teknisk afdeling, at arbejde med en produktbase bestående af 20 hovedmoduler og ca. 100 forskellige varianter.

Dine kompetencer

  • Uddannelse som maskin- eller designingeniør med +10 års erfaring
  • Bred erfaring med mekanisk konstruktion af proceslinjer
  • Velfunderet i anvendelse af 3D CAD-programmer, gerne beregnings- og simuleringsværktøjer
  • God kommerciel forståelse
  • Begår dig ubesværet på dansk såvel som på engelsk

Dit fokus vil primært være udvikling, hvorfor et højt abstraktionsniveau og lysten til at udfordre ”plejer” i respektfuld tone vil være særligt ønskværdigt. God kommunikation og empati vil ligeledes være positive værktøjer i funktionen.

Du tilbydes  

Et grundigt introduktionsforløb i virksomheden og din funktion. I en åben og flad organisation med højt til loftet vil du opleve handlekraft samt fokus på høj kvalitet og innovative løsninger.  I dit arbejde med udvikling af løsninger med høj kompleksitet, får du rig mulighed for faglig udfordring. Frihed under ansvar er en selvfølge, idet dine opgaver forudsættes løst med stor selvstændighed. En virksomhed med vækstpotentiale og solide perspektiver for fremtiden.
Du vil naturligvis blive tilbudt en attraktiv lønpakke indeholdende sundhedsforsikring og pensionsordning. 

Næste step:   Upload ansøgning og CV via ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til AMBIZZION, Kim Rune Larsen 2010 5858 eller Peder Vester Henriksen 5329 6929