Har du erfaring med webudvikling af web-brugerflader med interaktion til database, og betjening fra PC-ere, tablets og mobile enheder? Ønsker du at blive en del af en international virksomhed i vækst? Trives du i en handlings- og team orienteret kultur? Så er du måske den kandidat, som AMBIZZION søger for vores kunde, SKAKO Concrete A/S.

OM STILLINGEN

Som led i SKAKO Concrete’s fortsatte udvikling og vækst søges til en nyoprettet stilling en erfaren webudvikler. Med reference til virksomhedens konstruktionschef bliver du organisa-torisk forankret i en stærk el-afdeling, der aktuelt tæller 7 kollegaer. Du får ansvaret for:

 • Opbygning af web-platform til behandling/kontrol og visning af opsamlede data fra procesudstyr

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

Dine opgaver vil hovedsagelig udgøres af webudvikling, hvor du får ansvaret for web-brugerflader med interaktion til database, og betjening fra PC-ere, tablets og mobile enheder. Du vil helt naturligt komme i berøring med flere aspekter af softwareudvikling. Du vil dermed typisk være med i hele forløbet fra de første designs til implementering og idriftsættelse. Herudover vil dine opgaver indebære udvikling af nye funktioner til den eksisterende webplatform samt optimering af eksisterende funktioner på samme. Dine projekter og opgaver vil variere meget, hvor du kommer til at arbejde både selvstændigt og i samarbejde med erfarne kollegaer.

FAGLIG PROFIL

 • Minimum 2 års erfaring fra en tilsvarende stilling
 • Uddannelsesmæssig baggrund som eksempelvis datamatiker, webudvikler / webintegrator, datanom, bacheloruddannelse indenfor software/it, men anden relevant uddannelse kan også være en mulighed
 • Erfaring / kendskab med et eller flere af følgende sprog/områder: C#, php, java, C++, Android/iOS, Web- sockets, Microsoft SQL server, Microsoft Azure eller Microsoft visual studio. Du behøver ikke være ekspert i alle områderne
 • Hvis du har kendskab til process-industrien, vil dette kun være en yderligere fordel
 • Fortrolig med engelsk i skrift og tale

PERSONLIG PROFIL
Som person er du:

 • Brugerorienteret, dvs. du tager afsæt i brugernes behov og ønsker i relation til dit arbejde
 • Fokuseret på kvalitet og vant til innovation i dit udviklingsarbejde
 • Samarbejdsorienteret og en teamplayer
 • Struktureret og systematisk
 • Pragmatisk i din tilgang til at udvikle den rette løsning

DU TILBYDES
En attraktiv stilling i en børsnoteret virksomhed, som er inde i en spændende udvikling. Du bliver en del af en flad og uformel organisation med store kontaktflader og korte beslutningsgange. Du får arbejdssted i Faaborg på Sydfyn.

NÆSTE STEP

Send ansøgning og CV via nedenstående ”søg stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Ring meget gerne til AMBIZZION, Lars Bøgelund – mobil 6037 5723 eller send en e-mail på lb@ambizzion.dk.

SKAKO koncernen er børsnoteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S og arbejder inden for to forretningsområder: Udvikling og levering af blandeudstyr til fremstilling af beton og vibrationsudstyr til industri. Kernekompetencer og knowhow inden for design, projektstyring, salg og service anvendes på de primære markeder for salg og service af komponenter, anlæg og komplette løsninger. SKAKO har omkring 200 ansatte, hvoraf godt halvdelen er ansat i SKAKO Concrete og halvdelen i SKAKO Vibration. Virksomhedens hovedkontor ligger i Faaborg og har egne afdelinger i Frankrig, Tyskland og USA samt sælgere og agenter rundt omkring i verden.