–  ledelse af teknisk team til opbygning af kundetilpassede produktionslinjer

Motiveres du professionel projektstyring sammen med dit eget team af kompetente og erfarne medarbejdere? Vil du gennem dit lederskab kunne optimere processer og indsatser i dit ansvarsområde? Og medbringer du en solid mekanisk værktøjskasse, der giver dig ballast til at coache og udfordre dit team mod frembringelsen af excellente løsninger til kunderne? Så er du muligvis den profil, vi søger for vor kunde Roll-o-Matic A/S

Roll-o-Matic har siden 1967 udviklet og bygget fuldt automatiserede og kundetilpassede produktionslinjer til fremstilling af plasticposer på ruller – og senest forskellige typer af pakkelinjer. Roll-o-Matic løsninger af høj kvalitet leveres i dag til kunder over det meste af verden.  

Stillingen

Med reference til den tekniske direktør bliver du direkte ansvarlig for ledelsen af Roll-o-Matic’s tekniske afdeling bestående af 13 motiverede ingeniører/konstruktører. Du forventes at organisere og udvikle en optimeret, veldokumenteret projektstyring med fokus på, at de afleverede produktionslinjer kvalitetsmæssigt og driftsmæssigt lever op til den standard, som kunderne forventer af Roll-o-Matics produkter.

Ligeledes vil du i tæt samarbejde med den tekniske direktør være projektledende på de udviklingsprojekter, der kontinuerligt igangsættes/bearbejdes for at virksomheden kan bevare sin stærke markedsposition.

Væsentlige opgaver:

 • overordnet projektstyring med fokus på optimering af løsninger ift. eksisterende produkt-/modulbase
 • intern koordinering og motivering af interne projektinteressenter – ikke mindst salgsorganisationen
 • rådgivning af kunder fra forskellige kulturer rundt omkring i verden

Du vil indgå som en del af Roll-o-Matics ledergruppe og få en synlig rolle på tværs af organisationen. I sammenhæng hermed skal du bidrage til, sammen med engagerede kolleger, at fuldende billedet af den perfektionisme, virksomheden konstant tilstræber i alle leverancer.

Vi forventer af dig, at du

 • er rutineret leder af en projektorienteret organisation indenfor maskinindustrien
 • medbringer erfaring i el-teknik og styringer
 • har en god kommerciel forståelse
 • kan træffe beslutninger, stille krav og medvirke positivt til at sikre høj grad af struktur omkring dig
 • skaber respekt omkring din person og et godt samarbejde qua dine menneskelige egenskaber, handlinger og stærke kommunikative evner

Din teoretiske ballast er en uddannelse som maskiningeniør. Du har gennem din karriere arbejdet praktisk med udviklingsprojekter

Foruden at være rutineret bruger af Microsoft Office-pakken, er du ligeledes dreven i SolidWorks (evt. Inventor) og formentlig også i Microsoft Projects.

Sprogligt begår du dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale. Kan du begå dig på fransk og/eller spansk vil det være en fordel.

Du har sandsynligvis bopæl i hensigtsmæssig køreafstand til Roll-o-Matics domicil lige vest for Odense, helt tæt på E20-motorvejen, og må være indstillet på ca. 30 rejsedage årligt.

Vi tilbyder dig

 • et uformelt miljø og med flad organisationsstruktur
 • en kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger
 • en god fast løn efter kvalifikationer
 • en alsidig hverdag i et miljø præget af humor og åbenhed

Derudover bliver du en del af en markedsledende og velkonsolideret virksomhed med innovation og kvalitet højsæde. En virksomhed i vækst, og med særdeles gode og solide perspektiver for fremtiden.

Om virksomheden:

Roll-o-Matics navn er synonymt med høj kvalitet og innovation – virksomheden, som blev grundlagt i 1967, var den første producent i verden til at introducere en produktionslinje til fremstilling af plasticposer på ruller i en fuldt automatiseret proces. Roll-o-Matics produkter er af høj kvalitet, bygget til at holde i årtier og samtidigt smidige og nemme at betjene. Siden virksomhedens start er der i mere end 60 lande blevet installeret adskillige tusinde produktionslinjer. Og et koncept baseret på en modulær opbygning af produktionslinjerne betyder, at Roll-o-Matic kan tilbyde en særdeles høj grad af kundetilpassede løsninger. Roll-o-Matic beskæftiger i dag knap 100 medarbejdere og er i en positiv udvikling. Vækstpotentialet er stort og over de kommende år forventes virksomheden at vokse betydeligt. 

Næste step:   Upload ansøgning og CV via ”søg stillingen”. Ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring gerne til AMBIZZION, Peder Vester Henriksen – 5329 6929 eller Kim Rune Larsen – 2010 5858