Kan du se dig i rollen som ansvarlig for tilbudsgivning? Vil du stortrives med kalkulation og tal? Har du praktisk og/eller teoretisk erfaring fra bygge- og anlægsbranchen? Og kan du se dig blive en del af en virksomhed, der kendetegnes ved bl.a. handlekraft, nærvær, flad struktur og høj kvalitet?     

Vores kunde, Assens Murer- & Entreprenørvirksomhed, Palle Johansen er en mellemstor veletableret fynsk entreprenørvirksomhed, der udfører egne arbejder inden for jord-, beton-, kloak-, og murerarbejder samt total- og hovedentrepriser. Primært for kunder i erhvervssektoren samt i den offentlige sektor. Virksomheden er veletableret, og er i en fortsat god udvikling. Der søges nu en Tilbudsleder, der sammen med den øvrige del af teamet kan bidrage til at sikre en fortsat positiv udvikling.

Stillingen

Med reference til ledelsen får du det overordnede ansvar for kalkulationer og tilbudsberegning/givning i forhold til fag-, total- og hovedentrepriser. Du bliver ansvarlig for beregninger og kalkulationer i bygge- ,kloak-, og anlægsprojekter.

Dine væsentligste opgaver bliver…

 • udarbejde tilbud på fag-, hoved- og totalentrepriser
 • mængdeberegne på jord, kloak, beton i egenproduktion
 • dialog med kunde/bygherre, underleverandører m.fl. under tilbudsfasen

Du indhenter og samler tilbud fra underleverandører og skaber struktur i og omkring de enkelte opgaver og projekter hvad angår elementer i tilbuds- og kalkulationsfasen. Det forventes, at du kan bidrage til yderligere udvikling af  virksomhedens procedure omkring tilbudsgivning, kalkulationer, indkøbs- og samarbejdsaftaler etc.

Vi forventer at du…

 • er eller vil være motiveret for at være ansvarlig for tilbudsfasen med kalkulation af fag,- hoved- og totalentrepriser
 • vil brænde for at arbejde med tal, besidder godt købmandskab. Dertil at økonomisk sans er en del af din natur
 • har en håndværksmæssig og/eller teoretisk baggrund inden for bygge-/anlægssektoren
 • du har gode kommunikations- og formuleringsevner, såvel mundligt som skriftligt

Du kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og ikke mindst villig til at lære nyt. Du er team-playeren, der arbejder struktureret og trives i en uformel kultur, Du bidrager med godt humør til den gode stemning på arbejdspladsen samt motiveres af at gøre en forskel i dit arbejde.

Vi tilbyder dig…

 • en  selvstændig og alsidig stilling med  MEGET stor indflydelse på eget job og udvikling af rammerne i din funktion/rolle
 • en central funktion med overordnet ansvar for kalkulationer og tilbudsberegning af større entrepriser
 • et team med 45 engagerende kolleger i et uformelt miljø og med flad organisationsstruktur
 • en kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger
 • en god fast løn efter kvalifikationer
 • en alsidig hverdag i et miljø præget af humor og åbenhed

Derudover bliver du en del af en virksomhed med korte beslutningsveje og handlekraft. En virksomhed i fortsat vækst og med særdeles gode og solide perspektiver for fremtiden.

Assens Murer- & Entreprenørforretning, Palle Johansen – er en veletableret og velkonsolideret fynsk entreprenørvirksomhed med flere årtier på bagen Som mellemstor entreprenørvirksomhed udføres professionelt arbejde inden for områderne jord, beton, kloak, renovering samt murerarbejde på Fyn samt rundt i øvrige dele af Danmark. Assens Murer- og Entreprenørforretning tilstræber dagligt at være den bedste samarbejdspartner for bygherre og samarbejdspartnere. Virksomheden har desuden et stort engagement i at hjælpe de i samfundet, der har behov for hjælp med at komme på arbejdsmarkedet.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Peder Vester Henriksen på 53 296 929 eller pvh@ambizzion.dk.

Motiveret ansøgning + CV sendes via nedenstående knap ”søg stillingen”.  Ansøgninger behandles løbende og fortroligt