Er du skarp på vvs? Vil du være med til at skabe bedre rammer om menneskers liv og arbejde? Befinder du dig godt i en vækst- og teamorienteret kultur, hvor fleksibilitet, handlekraft og stor grad af faglig sparring er i fokus? Hvis ”ja”, så er du muligvis den VVS-ingeniør, vi søger til OBH Rådgivende Ingeniører A/S.

Bliv VVS-ingeniør hos OBH Rådgivende Ingeniører A/S

Vores kunde, OBH Rådgivende Ingeniører A/S, er i vækst og oplever øget efterspørgsel på deres produkter og ydelser. Derfor søges en ny kollega til projektering, tilsyn og kvalitetssikring indenfor erhvervs-, uddannelses- og boligbyggeri i forbindelse med nybygning, renovering og ombygning.

Du kommer som den erfarne vvs-ingeniør, der i samarbejde med resten af teamet, kan være med til at styrke virksomhedens fagområde yderligere. Du bliver et betydende medlem i et stærkt team, hvor man dyrker det faglige og sociale fællesskab.

Stillingen:

Som ingeniør hos OBH Rådgivende Ingeniører A/S får du en spændende hverdag med opgaver, der omfatter rådgivning og projektering inden for VVS. Opgaverne kan variere mellem deltagelse i projekteringsopgaver, design og gennemførsel af byggeprojekter. Du vil komme til at arbejde med forskellige tekniske anlæg, som f.eks. VVS, ventilation, CTS, kloak, energi og indeklima. Du får ansvaret for beregninger og projektering, og dit ejerskab følger projektet fra start til slut.

Din værditilførsel er en uundværlig del af projektet, samtidig med at du fører tilsyn og samarbejder med alle involverede interessenter.

OBH varetager generel ingeniørrådgivning indenfor alle bygningsfag. Du vil derfor indgå i en organisation, hvor du altid vil kunne finde en kollega at spare med samt kunne give din kunde den bedste 360 graders bygningsrådgivning.

Om dig:

  • Er uddannet bygningsingeniør (med speciale inden for VVS) eller VVS-installatør
  • Har 5års erfaring eller gerne mere, og helst fra rådgiverbranchen
  • Har en detaljeorienteret, systematisk tilgang til opgaveløsning
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner, og forstår både kollegers og kunders behov

Du er profilen, der stortrives med vidensdeling og udvikling som samarbejdet i teams kan føre til. Som person er du selvkørende med veludviklet rådgivningsflair, da du skal kunne redegøre for dine løsningsforslag, overfor kunder og samarbejdspartnere. Med din solide tekniske faglighed evner du selvstændigt at formidle og løse rådgivningsopgaver. Endelig motiveres du af faglig udvikling for dig selv og dit team.

Du tilbydes:

Et udviklende job i en innovativ virksomhed, der gerne vil være med til at skabe fremtiden med et bredt forretningsområde og med mange forskellige medarbejdergrupper

  • Et spændende og udfordrende job i et miljø, præget af godt humør, effektivitet og høj faglighed
  • Attraktive ansættelses- og medarbejderforhold
  • Løbende uddannelses- og temaarrangementer

OBH Rådgivende Ingeniører A/S leverer specialistydelser i høj kvalitet. Der lægges stor vægt på, at du som medarbejder har mulighed for at blive udfordret både fagligt og personligt. Der arbejdes tværfagligt og teamorganiseret for at skabe en flad organisation, hvor man er tæt på ledelsen, og for at sikre videndeling, sparring og den individuelle udfordring.

Interesseret?

Har du lysten og kompetencerne til et virke i en udviklingsorienteret virksomhed og i en funktion, hvor du med din indsats bidrager til at styrke fagområdet yderligere, så upload din ansøgning og CV via nedenstående knap ”søg stillingen”.

Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende – og naturligvis med diskretion.

Ring gerne til AMBIZZION – Peder Vester Henriksen, mobil 5329 6929 eller Kim Rune Larsen, mobil 2010 5858.

Om OBH Rådgivende Ingeniører A/S:

Virksomheden blev stiftet i 1965 har dermed 55 års erfaring med byggebranchen og fremstår i dag som en særdeles veletableret rådgivende ingeniørvirksomhed med ca. 200 ansatte. Hovedsædet er placeret i Odense med afdelinger i København og Aarhus. OBH Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder rådgivning inden for en lang række aspekter af byggeri, hvor hovedforretningsområder er Boliger, Institutioner og Kontorarbejdspladser, herunder projektering, tilsyn og mangelgennemgang, miljø og sundhed samt bygherrerådgivning i forbindelse med byggeri og renovering. OBH Rådgivende Ingeniører A/S er tillige Danmarks førende udbyder af huseftersyn tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærkning. OBH Rådgivende Ingeniører A/S er nu også på markedet med OBH brandinspektion.  Læs mere:  www.obh-gruppen.dk