Grib chancen hos INGENIØR’NE…og få mulighed for varierende projekterings-opgaver i Gazelle virksomhed.

INGENIØR’NE, der fik Gazelle prisen 2017, er en dynamisk arbejdsplads, hvor det forventes, at medarbejderne dyrker og udvikler deres faglighed. INGENIØR’NE var i 2017 blandt top 10 aktører i Danmark, baseret på de største byggeprojekter, der blev igangsat i 2017. Der forventes fortsat vækst i antal projekter og medarbejdere. INGENIØR’NE har kontorer i Esbjerg, Kolding, Odense samt også snart i Aarhus.

Værdier som eksempelvis ordentlighed og gode gamle ”dyder” er stærkt forankret i kulturen, så som: ”vi holder, hvad vi lover og leverer projekterne til tiden og i den aftalte kvalitet

Stillingen

AMBIZZION søger dig, den ”selvkørende” profil, for INGENIØR´NE.

Du vil arbejde med VVS-installation, herunder ventilation i forbindelse med bl.a. opgaver i højhusbyggerier, uddannelsesinstitutioner, industrivirksomheder samt i sundhedssektoren (f.eks. hospitaler) og i boligforeningsregi. De sidstnævnte områder, er områder hvor INGENIØR´NE i særlig grad har specialiseret sig.

Dine opgaver vil blandt andet omhandle:

  • Varetagelse/udførelse af fagtilsyn
  • Kontakt til bygherre, myndighed, entreprenør etc.
  • Energiberegning, B-Sim, kvalitetssikring m.v.

Du forventes at ville bidrage med sparring og vidensdeling i forhold til dine kolleger.

Om dig:

Du har minimum 5 års erfaring på dit område, og du stortrives i et teambaseret set-up med højt fagligt niveau og med sparring som et væsentligt omdrejningspunkt. Du håndterer mange bolde i luften og befinder dig godt i en funktion hvor synlighed, fleksibilitet og udadvendt berøringsflade er nøgleord. Derudover kan du kommunikere på dansk i skrift og tale på et højt niveau.

Dine muligheder

INGENIØR´NE tilbyder dig en alsidig stilling i en organisation med masser af viden, erfaring og spændende opgaver, hvor dine kompetencer vil kunne udvikles yderligere, samtidigt med at dit allerede stærke faglige fundament med sikkerhed vil komme i spil.

Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved ambition og højt tempo, men også godt kollegaskab og et godt humør – og ikke mindst særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Afhængig af din bopæl får du base på kontoret i Esbjerg, Kolding eller Odense. Du vil i de enkelte projekter samarbejde med kollegerne fra alle kontorer.

Næste step

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Lars Bøgelund på 6037 5723 eller Peder Vester Henriksen på 5329 6929.