Teknisk designer med fokus på byggeri

Stillingsopslag

Virksomhed:

Byggeselskab Mogens de Linde A/S

Stilling:

Teknisk designer med fokus på byggeri

Arbejdssted:

Aarhus

Direktør/Partner Leo Brosbøl Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Executive Partner Morten Tange
+45 20 78 44 24 · mt@ambizzion.dk

Går du op i at nørde med tekniske tegninger? Er du struktureret og arbejder systematisk med stort overblik? Har du en fornuftig indsigt i det byggetekniske med interesse for genbrug og bæredygtighed? Og arbejder du også i grafiske programmer – så er du måske den nye medarbejder, vi er på udkig efter.

AMBIZZION søger for Byggeselskab Mogens de Linde A/S en engageret teknisk designer/tegner til Aarhus.

Virksomheden

Byggeselskab Mogens de Linde A/S er en velkonsolideret familieejet bygge- og ejendomsudlejningsvirksomhed med kontorer i Aarhus og København. Virksomheden udvikler og udlejer primært erhvervsejendomme ofte med det til fælles, at være historisk prægede ejendomme som renoveres og genetableres med øje for genbrug og bæredygtighed. Herudover udvikler Byggeselskab Mogens de Linde A/S også boliger, kontorer, butikker og produktions- og lagerlokaler. Virksomheden har kontorer i Aarhus og København indrettet smagfuldt med genbrug af materialer og iøjnefaldende elementer.

Kulturen i virksomheden er åben og ærlig, lige til og hjælpsom med fokus på samarbejde og ordentlighed. Organisationen har en flad struktur, man kommer hinanden ved og behandler andre mennesker godt. Som del af ”familien” vægtes værdier højt og du deltager aktivt i kontorets hverdag. Også hvis der skal gives en hånd med i forhold til at lave kaffe og lidt oprydning.

Stillingen

Som den nye tekniske designer i Byggeselskab Mogens de Linde A/S bliver du krumtap i den tekniske afdeling. Du arbejder kontinuerligt med egne opgaver ligesom du løbende assisterer projektledere, byggeledere og formænd.

Dit fokus vil hovedsagligt være på det byggetekniske med indhentning af oplysninger, opmåling, tegning i Revit eller AutoCAD og derefter hele opfølgningsdelen.

Du har en uddannelse som teknisk designer, teknisk tegner, byggetekniker, bygningsteknolog eller lignende relevant uddannelse. Du har god erfaring med teknisk tegning og arbejder i både Revit og AutoCAD. Erfaring med forskellige grafiske programmer er en fordel, men det er også tilstrækkeligt at have generel interesse og flair for IT.

Som person er du åben, udadvendt og en god holdspiller. Du er robust og besidder et personligt drive med et højt aktivitetsniveau og engagement. Du står ved dit ord og er ikke for stolt til at indrømme en fejl. Du formår desuden at holde styr på og prioriterer dine arbejdsopgaver kombineret med løbende ad hoc-opgaver i løbet af din arbejdsuge.

Dine opgaver

 • Assistere teknisk afdeling med tekniske tegninger generelt
 • Udformning af plan- bygnings- og layout tegninger
 • Understøtte teknikere med tegninger på ”løbende” projekter
 • Kategorisering og opsamling af eksisterende materialer
 • Detaljetegning i AutoCAD/Revit
 • Kontakt til offentlige myndigheder m.fl.
 • Ad hoc udformning af brochurer/prospekter på udlejningsejendomme 

Vi tilbyder

 • Et spændende job i en unik virksomhed med fokus på mennesker og samarbejde
 • Uformelt miljø med store personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer
 • En virksomhed i vækst med store ambitioner og højt til loftet
 • Mulighed for efteruddannelse

Næste skridt

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen– mobil 60408320 eller sende en e-mail til lbs@ambizzion.dk.

Er det her job dig?

Leo Brosbøl Sørensen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Leo Brosbøl Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Morten Tange - Executive Partner Ambizzion

Backup

Executive Partner Morten Tange
+45 20 78 44 24 · mt@ambizzion.dk

Vi søger også

Er du maskiningeniør, og har du flere års ledelseserfaring fra en maskin- eller ordreproducerende virksomhed? Har du erfaring med at fremtidssikre...