Teknisk dokumentation – vindmølleindustrien

Stillingsopslag

Virksomhed:

Dencam Composite A/S

Stilling:

Teknisk dokumentation – vindmølleindustrien

Arbejdssted:

Rudkøbing

Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk
Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Dencam Composite A/S logo

Kan du se dig selv som den erfarne tekniker, der med en solidt forankret praktisk forståelse kan sikre al relevant dokumentation til Dencam’s kundeprojekter. Dencam’s primære kunder er producenter af vindmøller, og projekterne består i opbygning af forme til vindmøllevinger – en vigtig rolle i samfundets konvertering mod grøn energi.

For Dencam søger AMBIZZION således personen, der kan bidrage til sammen med engagerede kolleger at fuldende billedet af den perfektionisme, virksomheden konstant tilstræber i alle leverancer.

Om Dencam

Dencam Composite A/S udvikler, designer, producerer og leverer avancerede kompositbaserede modeller og formværktøjer specielt til vindmølleindustrien – men også til marine- og bilindustrien. Års erfaring og stærkt teknisk niveau betyder, at Dencam’s produkter kan leveres i alle størrelser, med højt præcisionsniveau og i henhold til kundernes specifikationer. 

Blandt kunderne finder man i dag globale vindmølleproducenter, der udnytter Dencam’s kompetencer til at levere vingeforme, der i størrelse og kvalitet møder kundernes behov – herunder opstilling af forme og servicering heraf på sites i Europa og Nordamerika. En væsentlig faktor for Dencam’s markedsposition er viljen og evnen til at levere rettidigt.  Se i øvrigt www.dencam.com

Jobbet

På basis af specifikationer, tegningsmaterialer og instruktioner – leveret af kunder og leverandører suppleret med Dencam’s materiale vil opgaven være at samle de relevante informationer i Dencam’s veludviklede template, således at det udstyr, som kunderne får leveret, er veldokumenteret og samtidig sikrer at myndighedskrav er dækket. Foruden de interne dokumenter er en vigtig opgave udarbejdelsen af udførlige brugermanualer til kunderne.

Dit primære arbejdssted bliver Dencam i Rudkøbing, hvor du refererer til Technical Manager Christian Kjeldmark.

Mod på at påtage sig rollen som Dencam’s ”dokumentarist”

Vi søger en kapacitet, der drevet af naturlig nysgerrighed sætter sig ind i detaljerne, opnår overblikket og derefter omsætte teori til praksis. Som person er du selvkørende, men forstår værdien af og evner samarbejdet med kompetente kolleger – og kunder

En baggrund som maskintekniker, konstruktør, produktions- eller procesteknolog, teknisk designer eller tilsvarende kombineret med kendskab til CAD-tegninger, CE-mærkning, ISO-normer og erfaring fra en produktionsvirksomhed vil give et godt afsæt for faglig succes i Dencam. Du må i øvrigt være skarp til at kommunikere og formidle på dansk og engelsk   

Hos Dencam vil du opleve

Et spændende job i en velkonsolideret og aktiv medspiller i den grønne omstilling, der globalt nyder stor opmærksomhed. Dencam er præget af en flad, handlekraftig organisation, et uformelt miljø samt gode muligheder for at løfte din personlige og faglige udvikling yderligere. Du vil tillige opleve gode kollegaer, som er samvittighedsfulde og parate til at tage ansvar.

Attraktive ansættelsesforhold med frihed under ansvar er en selvfølge.

Næste step

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående knap ”Søg stillingen”. Stillingen ønskes besat snarest, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Rune Larsen, mobil 2010 5858

Er det her job dig?

Kim Rune Larsen - Senior Partner i Ambizzion

Ansvarlig

Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk
Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Backup

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

Vi søger også