Teknisk Projektleder

Stillingsopslag

Virksomhed:

Heyday

Stilling:

Teknisk Projektleder

Arbejdssted:

Aarhus

Rekrutteringskonsulent Kristoffer Kudsk
+45 28 60 11 70 · kjk@ambizzion.dk
Executive Partner Morten Tange
+45 20 78 44 24 · mt@ambizzion.dk

Har du sans for detaljen og teknisk forståelse? Så er du måske vores nye tekniske projektleder

Har du en teknisk baggrund, og kunne du tænke dig at bevæge dig mere i retning af projektledelse? Er du god til at holde overblikket, og kan du lide at arbejde struktureret med opfølgning og planlægning? Er du samtidig en people-person, som kan skabe relationer både til kolleger og kunder?

Så har du mulighed for at blive en del af et kreativt udviklingsmiljø, hvor du kommer til at arbejde med udviklingsprocessen fra idé til færdigt produkt.

Du kommer til at indgå i et energisk team med bred vifte af kompetencer indenfor udvikling af komplekse digitale it-løsninger. Du vil få ansvar for en række kunder og skal være med til at sikre, at vi overholder deadlines, imødekommer kundernes ønsker og skaber løsninger, der udfordrer morgendagen. Du har med din tekniske erfaring en solid ballast for at kunne vejlede vores samarbejdspartnere – både når det omhandler udviklingen af websites, e-commerce-løsninger, apps samt andre tekniske løsninger.

Som person motiveres du af:

  • At samarbejde med en bred vifte af kunder, der har vidt forskellige behov og produkter, hvor du kan være med til at guide dem til at træffe de rette valg i forbindelse med deres digitale løsninger og platforme.
  • At repræsentere og sælge et stærkt produkt baseret på hele digitale løsninger, der altid tager afsæt i et struktureret og analytisk forarbejde. Du forstår også helheden af kundernes digitale færden på tværs af medier og platforme.
  • At udarbejder systemarkitektur til komplekse it-løsninger i samarbejde med vores udviklingsteam, samt sikre processen ved udarbejdelse af detaljerede kravspecifikationer for at sikre fælles forståelse for projekternes omfang.
  • At være kundens kontrapunkt i hele processen fra UX og design til implementering og evaluering på gennemførte projekter.
  • At have mange bolde i luften på én gang, og du lader dig ikke stresse af korte deadlines. Du synes også det er fedt, når du overholder dine mål og budgetter.

Du vil komme til at få en dynamisk dagligdag, hvor du arbejder tæt med bureauets øvrige tekniske projektledere, teamledere, udviklere og designere. Du vil både arbejde med store projekter, der strækker sig over flere år til mindre projekter, der strækker sig over få måneder. Du vil også have ansvar for den daglige drift og support af eksisterende løsninger.

Som vores nye tekniske projektleder får du muligheden for at arbejde i et miljø, hvor korte beslutningsveje og en uformel og flad organisation er med til at bane vejen for en varieret og aldrig kedelig dagligdag. En af vores absolutte styrker er, at vi kan kæmpe sammen frem mod en deadline, grine af hinandens fejl og lære af hinandens kompetencer. Hver dag styrker vi fællesskabet gennem vores arbejde, men også når vi afholder fælles events.

Virksomheden beskæftiger ca. 30 medarbejdere, der alle har en travl og dynamisk hverdag med et tæt samarbejde mellem de forskellige teams og fagområder. Vi er et succesfuldt digitalt bureau startet i 2008.

Om Virksomheden:

Vi bor i hjertet af Aarhus, hvor vi laver spændende løsninger for en række private og offentlige virksomheder. Her håndterer vi digitale opgaver i alle faser – fra onlinestrategi og konceptudvikling til design, webudvikling, appudvikling, mediehåndtering, samt kampagnestyring og analyse. VIrksomheden udvikler løsninger for bl.a Normal, NCG, Norlys, DOT, Vikan, Dansk Bilglas og Lidl.

Kontakt og deadline:

Send hurtigst muligt – en kortfattet, skriftlig ansøgning og dit CV. Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Ditte Rønn på tlf. 51 70 31 05.

Er det her job dig?

Kristoffer Kudsk - AMBIZZION

Ansvarlig

Rekrutteringskonsulent Kristoffer Kudsk
+45 28 60 11 70 · kjk@ambizzion.dk
Morten Tange - Executive Partner Ambizzion

Backup

Executive Partner Morten Tange
+45 20 78 44 24 · mt@ambizzion.dk

Vi søger også