Tilbudschef til anlæg og klimatilpasning

Stillingsopslag

Virksomhed:

OKNygaard

Stilling:

Tilbudschef til anlæg og klimatilpasning

Arbejdssted:

Aarhus eller Borup, Sjælland

Direktør/Partner Leo Brosbøl Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Rekrutteringskonsulent Kristoffer Kudsk
+45 28 60 11 70 · kjk@ambizzion.dk

Har du erfaring med klimatilpasning og jordarbejder, også i stor skala? Er du mester i at overskue større anlægsprojekter og skrue dem sammen til realiserbare succeser? Har du fod på økonomi og øje for detaljen, uden at overblikket går tabt? Og kan du lede og inspirere din omverden med blik for trivsel, vækst og bundlinje? Så er du måske den nye tilbudschef, vi er på udkig efter.

AMBIZZION søger for OKNygaard en erfaren tilbudschef til Aarhus eller Borup, Sjælland

Hele Danmarks anlægsgartner og klimaentreprenør

OKNygaard er Danmarks førende anlægsgartner og klimaentreprenør både lokalt og landsdækkende med vind i sejlene. Ambitionen er klar – nemlig at være virksomheden, der skaber, anlægger og vedligeholder Danmarks grønne udearealer og byrum – og være anerkendt som Danmarks førende anlægsgartner og klimaentreprenør. OKNygaard har konstant fokus på at reducere klimaaftryk, øge biodiversitet, bidrage til et bedre miljø og skabe trivsel.

Internationalt samarbejde

Som en del af Europas største anlægsgartner- og klimaentreprenørgruppe, idverde, trækker OKNygaard på kompetencer og erfaringer fra Frankrig, England, Holland, Tyskland og Schweiz og alle medarbejdere får nye muligheder for at uddanne og videreudvikle sig på tværs af landegrænser.

Idverde Danmarks mere end 1200 medarbejdere har ekspertiser inden for alt fra have- og parkanlæg til klimavenlige byer, biodiversitet, jord- kloak- og drænarbejde mv. Det er hovedingredienserne i en fælles vision om at skabe et grønnere og mere klimavenligt Danmark.

Stillingen

Som tilbudschef bliver du en nøgleperson i OKNygaard med lederansvar for et stærkt team af på 10 medarbejdere i Aarhus og i Borup på Sjælland. Du får det overordnede ansvar for virksomhedens tilbud og prissætning i forhold til både offentlige og private kunder. Desuden bliver du del af ledergruppen i OKN og refererer til områdedirektøren.

Med dine kompetencer bliver du god sparring og inspiration for dine kolleger. Du formår at gå foran og sætte kursen for dit team af beregnere. Du gennemskuer nemt selv store og komplicerede projekter og styrer dem sikkert i hus.

Som den, der ofte har mest indsigt, får du ansvar for at samle alle tråde i projekter – og ligeledes sørge for den gode rentabilitet.

Ansvar og opgaver:

 • Lederansvar for 10 medarbejdere i Danmark
 • Ansvar for tilbudsgivning og kontraktforhandling i OKNygaard (pris, kvalitet, opfølgning)
 • Overordnet ansvar for licitationer og udbud
 • Rådgivning i beskrivelser og dokumentation – internt som eksternt
 • Bliver del af ledergruppen med deltagelse i faste møder
 • Vidensdeling med øvrige kollegaer i OKNygaards tilbudsfunktioner
 • Sikre leverancer i samarbejde med afdelingsledere

Høj trivsel, faglig stolthed – og gode kolleger

Hos OKNygaard er det ikke kun anlægsprojekter, der er bæredygtige, det er arbejdsmiljøet også. OKNygaard passer godt på deres ansatte og det er vigtigt, at alle trives. Virksomheden opererer med flade strukturer, hvor alle byder ind med ideer – og i tæt samarbejde opnås de gode resultater. Ja…og kaffen – den er lige så varm som omgangstonen i OKNygaard.

Vi forventer

Mangeårig erfaring med anlægsarbejder fra en entreprenørvirksomhed med tilbud og beregninger i forhold til licitationer og udbud samt af total- og/eller hovedentrepriser. Du kender alt til anlægsprocesser og din baggrund er som konstruktør, anlægssingeniør eller tilsvarende – gerne i kombination med et håndværk, men anden tilgang til jobbet er også relevant. Praktisk erfaring fra projekter vægtes positivt. Du er god til mennesker, trives med at gå foran og vise vejen og samtidig inspirere og motivere medarbejdere på bedste vis.

Som person er du udadvendt, ligefrem og en god kommunikator. Du er struktureret, tålmodig og detaljeorienteret til en grænse. Du tror på dig selv, kan tage beslutninger og har gode samarbejdsegenskaber.

Vi tilbyder

 • En yderst spændende stilling i en attraktiv organisation med øje for kvalitet og udvikling
 • Dygtige medarbejdere, ansvar og muligheder for at sætte dit præg på organisationen
 • Uformelt miljø med store personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer

Næste skridt

AMBIZZION forestår rekrutteringsprocessen for OK Nygaard. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV via nedenstående knap ”Søg Stillingen”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen– mobil 60408320 eller sende en e-mail til lbs@ambizzion.dk.

Er det her job dig?

Leo Brosbøl Sørensen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Leo Brosbøl Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Kristoffer Kudsk

Backup

Rekrutteringskonsulent Kristoffer Kudsk
+45 28 60 11 70 · kjk@ambizzion.dk

Vi søger også