Tværfaglig entrepriseleder i teknik til Kontorværket i Valby

Stillingsopslag

Virksomhed:

NCC

Stilling:

Tværfaglig entrepriseleder i teknik

Arbejdssted:

Valby

Direktør/Ejer Leo B. Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

Er du en kvalitetsbevidst og erfaren entrepriseleder med styr på den tværfaglige teknik? Har du især fokus på ventilation og automatik? Og ryster du ikke på hånden over størrelser på 14.000 m3 eller mere?

Så er du måske den nye entrepriseleder i NCC til Kontorværket, som er et nyt, komplekst og bæredygtigt kontorbyggeri i Valby. Her får du en fantastisk mulighed for være med på et enestående byggeprojekt.

Vær med til at bygge Kontorværket – Valbys lækreste kontordomicil

Kontorværket består af to bygninger (en H- og en kubeformet bygning).

Du bliver del af II. etape af Kontorværket, som er et flot nyt Company House udviklet til domicil for 1 eller flere virksomheder i Valby. Byggeriet opføres i en H-form og bygges efter NCC’s danske kontorhus-koncept med optimal planløsning og bedst mulig placering af trapper, toiletter og depotrum, samt fælles faciliteter.

Company House har et omfang på 14.000 m2 og får DGNB-certificering (bæredygtighedscertificering i guld).

Ejendommen har en rigtig god beliggenhed, let tilgængelig, tæt på byen og med gode transportmuligheder – blot 150 meter fra Ny Ellebjerg station og Metro.

”Det er et spændende byggeri med en masse komplekse udfordringer, som du skal være med til at løse sammen med vores dygtige, interne team i NCC Engineering,” siger områdedirektør Steen Johansen.

Læs mere om Kontorværket her.

Alsidig hverdag med stor tilstedeværelse på byggepladsen

Stillingen som entrepriseleder på dette projekt byder på en alsidig hverdag – og du har det godt på byggepladsen med sikkerhedshjelmen på, da du kommer til at tilbringe det meste af din tid her for at få god føling med projektet. Resten af tiden vil foregå bag skrivebordet, på kontoret generelt og i tæt samarbejde med teamet, når du skal kommunikere med entreprenøren, gennemgå budgetter og styre leverancer.

Dit overordnede ansvar bliver for installationer især med fokus på ventilation og automatik. Du kommer bl.a. til at:

  • forestå tværfaglig entrepriseledelse, herunder styringen af leverancer og entrepriser fra indkøb til færdigt projekt mht. kvalitet, tid og ressourcer
  • sikre fremfærd på projektet i samarbejde med projekt-/produktionsleder
  • have fokus på risiko og effekt.

Du bliver en del af et hold på 10-12 kolleger, alle med det for øje, at værdien af et stærkt samarbejde udmønter sig i fælles succes. Desuden vil du kunne trække på både mange backoffice-kompetencer til fx faglig sparring og indkøb, samt NCC´s netværk af entrepriseledere med deres forskellige specialer.

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland

I NCC er man meget bevidst om, at virksomhedens styrke ligger hos kompetente medarbejdere. Derfor gør NCC meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det har betydet, at trivselsmålinger ligger helt i top og at medarbejdere har lyst til at blive i NCC – et faktum man er meget stolte af i organisationen.

Kvalitetsbevidst og omhyggelig entrepriseleder med fokus på ventilation

Med din professionelle og personlige ballast har du evnen til at begå dig blandt en stor vifte af stakeholdere og stå fast på din faglighed, når du møder modstand. Du er meget detaljeorienteret og omhyggelig, når du skal dokumentere og kvalitetssikre leverancer og du har eminente kommunikationsevner i alle professionelle led.

Slutteligt trives du godt på byggepladsen, hvor du kan have hænderne helt nede i surdejen og sikre, at alle detaljer er på plads. Desuden forestiller vi os, at du:

  • har 5-8 års erfaring som entreprisechef/-leder – fra byggebranchen
  • har solid erfaring på installationsområdet og helst fra ventilation og automatik
  • har en relevant uddannelse som ingeniør, maskinmester, installatør og lignende med god erfaring fra større byggeprojekter og stor byggefaglig viden
  • har høj teknisk kompetence og tværfaglig forståelse og kan arbejde selvstændigt
  • er bekendt med høje tolerancekrav og er deraf meget kvalitetsbevidst.

Interesseret?

Har du lysten og kompetencerne til at indgå i teamet omkring Kontorværket så send ansøgning og CV via nedenstående knap ”søg stillingen”. Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende – og naturligvis med diskretion. Ring gerne til Leo Brosbøl Sørensen på +45 60 40 83 20.

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om på www.ncc.dk.

Er det her job dig?

Leo Brosbøl Sørensen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Ejer Leo B. Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Backup

Direktør/Ejer Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

Vi søger også