Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGENIØR´NE

Stillingsopslag

Virksomhed:

INGENIØR´NE

Stilling:

Anlægsingeniør – projektledelse, projektering, sparring

Arbejdssted:

Aarhus, Odense , Esbjerg eller Kolding

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres alt fra mindre afløbs- og anlægsprojekter til større anlægsprojekter indenfor hele byggesektoren i tværfagligt samarbejde med øvrige fagdiscipliner.

Flere spændende projekter kommer til hos INGENIØR´NE og efterspørgslen på rådgivning er stor, derfor søges en erfaren anlægsingeniør, der med sin erfaring kan bidrage i projektledelse og sparring, herunder med Markedschefen for anlægs-området. Dertil vil man i funktionen bidrage i projekteringssammenhæng og overoverordnet omkring den videre positive udvikling af anlægsområdet hos INGENIØR´NE

Anlægsprojekterne favner bredt hos INGENIØR´NE med blandt håndtering af projekter for kommuner, forsyningsselskaber, entreprenører, udviklere og erhvervslivet med opgaver der f.eks. omhandler kloakseparering, vandhåndtering, vejanlæg, byggemodninger etc.

Bliver du en del af INGENIØR’NE, får du:

  • Spændende opgaver og en masse erfaring i en af branchens mest alsidige ingeniørvirksomheder
  • En arbejdsplads i rivende udvikling og med mange udfoldelsesmuligheder
  • Et udfordrende og afvekslende job i et uformelt tværfagligt miljø med fart på
  • Et stærkt fagligt miljø med masser af erfaring
  • Mulighed for at arbejde påINGENIØR´NEs kontor i enten Esbjerg, Kolding, Odense eller Aarhus, hvor der er firmabil til rådighed på hvert kontor.
  • Hos INGENIØR’NE hersker et stærk fagligt miljø og den faglige og personlige udvikling prioriteres højt. Man behandler hinanden godt, og lægger vægt på det gode samarbejde både internt og eksternt.

OM VIRKSOMHEDEN:

INGENIØR’NE har mere end 50 års erfaring med ledelse af byggeprojekter og rådgivning. INGENIØR’NE håndterer mangeartede opgaver indenfor uddannelse,

service, industri, boliger, administration, idræt og sundhed med private bygherrer og bygherrer fra erhvervslivet og den offentlige sektor. Se mere på: arbejdehosingenior-ne.dk/ og ingenior-ne.dk

NÆSTE STEP:

Ring gerne til AMBIZZION – Peder Vester Henriksen, mobil +45 53296929 eller Lars Bøgelund, mobil +45 60375723 for en yderligere drøftelse af mulighederne i og omkring denne funktion.

Upload ansøgning og CV via nedenstående link.

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Kim Rune Larsen - Senior Partner i Ambizzion

Backup

Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

Vi søger også