CV-bank

Vi samler på interessante profiler og kompetencer

Bliv del af en effektiv og opdateret CV-bank, som vi benytter flittigt i vores arbejde med at finde det helt rigtige match mellem virksomhed og den menneskelige ressource.

Det er nemt

UPLOAD CV OG ØVRIGE DATA. SÅ ER DU GODT I GANG

Vores store og afgørende mål er at skabe værdi for kunder og kandidater. Evnen til at spotte den helt rigtige kandidat er afgørende for vores kunder. Tilsvarende er det afgørende for dig som kandidat, at vi evner at matche personprofil og kompetencer med den rette virksomhed og funktion. Derfor arbejder vi kontinuerligt med at opbygge et felt af stærke kandidater fra mangeartede brancher, funktioner og funktionsniveauer – allerede inden virksomhederne står med et behov for en ny medarbejder.

En væsentlig del af vores rekrutteringsopgaver løses uden annoncering, men via search. Som kandidat er det derfor vigtigt, at du er registreret i vores CV-bank, og derved automatisk bliver en del af kandidatfeltet til et matchende job. Derfor bør du uploade dit CV samt yderligere data via nedenstående link. (Vi modtager udelukkende CV’er via dette link).

Vi kontakter dig, når vi har en stilling, som vi mener, matcher dig, dine kompetencer og erfaringer – eller hvis vi blot ønsker yderligere information om dig. AMBIZZION beskytter dine data og sikrer dig dermed fuld diskretion. Personlige og fortrolige oplysninger videregives udelukkende med dit samtykke.

Når du uploader dit CV, accepterer du samtidig, at det gemmes i vores CV-bank i 12måneder. Du kan dog til enhver tid bede om indsigt i, hvilke data om dig, som er registreret i CV-banken – eller vælge få data slettet. Kontakt os venligst med besked herom på info@ambizzion.dk

AMBIZZIONS CV-bank overholder alle retningslinjer i EU persondataforordningen af 2018 (GDPR) – se evt. forordningen her:

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/DA/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=EN

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.