Rekruttering

Fokus og speciale

Search og executive search af ledere og specialister er vores speciale. Via vedholdende proaktiv search finder vi de bedste.​

Hvilken rekrutteringsproces er bedst til at finde din næste medarbejder

Primære beskæftigelse og fokus for alle partnere i AMBIZZION er rekruttering og headhunting. Search og executive search af ledere og specialister er vores speciale. Via vedholdende proaktiv search finder vi de bedste. Vi bruger vores kompetencer, hvor vi er bedst, og hvor vi har bevist, at vi kan gøre en forskel i forhold til kunder.

Vi tilpasser den enkelte rekrutteringsproces således, at det enkelte forløb målrettes efter, hvad vi finder bedst i forhold til den stilling, der skal besættes. Vi vælger derfor den form – selection, search, executive search eller headhunting, som vi vurderer er den optimale til opgaven

Alle partnere i AMBIZZION har en baggrund fra ledende funktioner. Desuden har vi en baggrund fra forskellige brancher og uddannelser samt bidrager hinanden med varierende livserfaring, hvorfor vi som team supplerer hinanden rigtig godt.

Vores kunder værdsætter os for, at vi er engagerede og vedholdende i relation til search af ledere og specialister. Vi bliver ganske enkelt ved og afdækker markedet bedst muligt, indtil vi er i mål med opstillede kvalifikationer og ønsket profil på den rette kandidat. Denne forretningsfilosofi baseres helt simpelt på vores erfaringer om, at de potentielt bedste kandidater i mange tilfælde ikke udelukkende reagerer på traditionelle stillingsopslag.

100 % Tryghedsgaranti og tilfredsopfølgning

Med afsæt i vores værdier og indstilling til rekruttering, er der nogle konkrete forhold, som er med til at sikre 100% tryghed i samarbejdet for såvel kunde og kandidat.

Vi er aldrig bedre end vores seneste løste opgave. Derfor evaluerer vi løbende alle vores løste opgaver via tilfredsopfølgninger hos såvel kunde som kandidat.

Vi giver minimum 3 måneders 100% garanti på gennemførte rekrutteringer. Det betyder, at såfremt kandidat eller virksomhed i garantiperioden stopper samarbejdet via en opsigelse – uanset årsag, genbesætter vi stillingen uden honorar.

Renz A/S
Referencer

Renz A/S

”AMBIZZION arbejder effektivt og lytter altid til vores behov. De kender os og tør udfordre os.”
– Peter Andersen, Direktør for Renz A/S

Læs referencen »
Inwave
Referencer

Inwave

”AMBIZZION er topprofessionelle og overholder alle tidsfrister. De er gode til at navigere i et moderne jobmarked, hvor der ikke er mange kandidater eller stor arbejdsløshed.”
– Simon Frandsen, Ejer og indehaver af Inwave

Læs referencen »
Referencer

Dansk Installations Teknik A/S

”En af de ting, jeg gerne vil fremhæve ved AMBIZZION er deres vedholdenhed. Når de er med til ansættelsessamtaler, kører alt som det skal. AMBIZZION sikrer, at der bliver stillet alle de rigtige spørgsmål.”
– Jan Hansen, Direktør for DIT A/S

Læs referencen »