Inwave

Reference

”AMBIZZION er topprofessionelle og overholder alle tidsfrister. De er gode til at navigere i et moderne jobmarked, hvor der ikke er mange kandidater eller stor arbejdsløshed.” – Simon Frandsen, Ejer og indehaver af Inwave

Inwave logo
Inwave

Inwave er en national virksomhed, som leverer miljøvenlig LED-belysning til erhvervskunder. Inwave har samarbejdet med AMBIZZION i over et år, og AMBIZZION har løst flere rekrutteringsopgaver for virksomheden.

”For os er det utroligt vigtigt, at alle ansøgere har en god oplevelse, og at de føler sig godt behandlet gennem hele processen. Og det sikrer vores samarbejde med AMBIZZION. AMBIZZION er nemlig rigtig gode til at balancere deres loyalitet mellem os som kunde og kandidaten.

De sidder ikke og nedstirrer kandidaten til samtalen, men sikrer derimod, at ansøgerne forlader samtalen med et godt indtryk. De er ikke bange for at udfordre kandidaten, men gør det på en sympatisk måde og følger op med alle ansøgere efter samtalen.

AMBIZZION er troværdige og fremstår altid professionelle. De har hjulpet os med at besætte tre stillinger og alle gange sikret, at vi har fået spændende og brugbare kandidater,” siger Simon Frandsen, ejer og indehaver af Inwave.

Skal vi også hjælpe dig med at finde de helt rigtige kandidater?

Renz A/S
Referencer

Renz A/S

”AMBIZZION arbejder effektivt og lytter altid til vores behov. De kender os og tør udfordre os.”
– Peter Andersen, Direktør for Renz A/S

Se opslaget »
Referencer

Dansk Installations Teknik A/S

”En af de ting, jeg gerne vil fremhæve ved AMBIZZION er deres vedholdenhed. Når de er med til ansættelsessamtaler, kører alt som det skal. AMBIZZION sikrer, at der bliver stillet alle de rigtige spørgsmål.”
– Jan Hansen, Direktør for DIT A/S

Se opslaget »
JORTON A/S reference
Referencer

JORTON A/S

”AMBIZZION arbejder målrettet, konstruktivt og professionelt, og jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.”
– Kenneth Johansen, Regionschef

Se opslaget »