JORTON A/S

Reference

”AMBIZZION arbejder målrettet, konstruktivt og professionelt, og jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.” – Kenneth Johansen, Regionschef

JORTON A/S logo
JORTON A/S reference

JORTON er en landsdækkende leverandør af bygge- og anlægsløsninger. I mere end 85 år har JORTON hjulpet virksomheder og private med at bygge nyt samt bevare og forny ældre bygningsstrukturer. JORTON har afdelinger i Aalborg, Randers, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Aabenraa, Odense og Køge.

”Jeg er faktisk selv blevet rekrutteret af AMBIZZION og har derfor prøvet at sidde på begge sider af forhandlingsbordet. AMBIZZION er utroligt gode til at rekruttere og til at skabe interesse for specifikke stillinger. Uanset om man er ansøger eller arbejdsgiver, er det altid behageligt at være til samtale med AMBIZZION.

AMBIZZION er troværdige og fremstår altid professionelle. De har hjulpet os med at besætte tre stillinger og alle gange sikret, at vi har fået spændende og brugbare kandidater,” siger Kenneth Johansen, Regionschef for JORTON A/S.

Skal vi også hjælpe dig med at finde de helt rigtige kandidater?

Renz A/S
Referencer

Renz A/S

”AMBIZZION arbejder effektivt og lytter altid til vores behov. De kender os og tør udfordre os.”
– Peter Andersen, Direktør for Renz A/S

Se opslaget »
Inwave
Referencer

Inwave

”AMBIZZION er topprofessionelle og overholder alle tidsfrister. De er gode til at navigere i et moderne jobmarked, hvor der ikke er mange kandidater eller stor arbejdsløshed.”
– Simon Frandsen, Ejer og indehaver af Inwave

Se opslaget »
Referencer

Dansk Installations Teknik A/S

”En af de ting, jeg gerne vil fremhæve ved AMBIZZION er deres vedholdenhed. Når de er med til ansættelsessamtaler, kører alt som det skal. AMBIZZION sikrer, at der bliver stillet alle de rigtige spørgsmål.”
– Jan Hansen, Direktør for DIT A/S

Se opslaget »