Stifterne af AMBIZZION

Team AMBIZZION

Hos AMBIZZION siger vi:

“Værdiskabende rekruttering forudsætter grundlæggende gedigent håndværk med respekt for opgaven.

Vi efterlever gamle håndværksdyder som

  • Grundighed
  • Vedholdenhed
  • Ansvarlighed
  • Ordholdenhed

Grundighed og vedholdenhed fører os ”to spadestik dybere”

Ansvarlighed og ordholdenhed betyder, at vi løser opgaven”

AMBIZZION er et stærkt hold af modne mennesker

=>

stor indsigt i kunders kultur og kandidaters personlighed

=>

tryghed for alle parter i rekrutteringsprocessen

 

Med faglig stolthed og mennesket i centrum som omdrejningspunkt arbejder vi på tværs af mange brancher og fagområder, og vi lykkedes hermed, fordi vi er i stand til at forstå forretningen, branchen og fagområdet, samtidigt med at vi har opbygget et stærkt og brugbart netværk på de forskellige branche- og fagområder.

Lars Bøgelund

Lars Bøgelund

Direktør/Ejer
Se Lars’ Profil
Leo B. Sørensen

Leo Brosbøl Sørensen

Direktør/Ejer
Se Leos Profil

Peder Vester Henriksen

Direktør/Ejer
Se Peders Profil
Kim Rune Larsen

Kim Rune Larsen

Senior Partner
Se Kims Profil
Martin Grønvald

Martin Grønvald

Senior Partner
Se Martins Profil
Jesper Søderberg | Ambizzion - rekruttering med værdi

Jesper Søderberg

Senior Partner
Se Jespers Profil
Carsten Aaby - Senior Partner i Ambizzion

Carsten Aaby

Senior Partner
Se Carstens Profil

Hvorfor AMBIZZION?

Navnet AMBIZZION med sloganet ”rekruttering med værdi” er ikke tilfældigt valgt. Navn og slogan udtrykker vores indstilling og arbejdsadfærd i forhold til kunder og kandidater. Vi er ambitiøse og målrettede, når vi er medvirkende til at skabe værdi i rekrutteringsprocessen for vores kunder og kandidater. Hos os er det en selvfølge, at der er match med de ambitioner vores kunder og kandidater har i forbindelse med en rekruttering via AMBIZZION.

Via vedholdende proaktiv opsøgende search finder vi branchens bedste specialister og ledere. Vores DNA er search.

Værdier

Troværdighed, tillid og diskretion i kombination med hårdt arbejde i forhold til at finde de absolut bedste kandidater er aldrig til diskussion i AMBIZZION.

Troværdighed og tillid

For os handler det om at være pålidelig. Vi gør det, vi siger, vi indfrier de forventninger, som vi skaber. For os er det en daglig leverregel og en vigtig forudsætning for at være partner i AMBIZZION.

Diskretion

For os er det en selvfølge, at fortrolige og personlige oplysninger behandles med yderst stor diskretion.

Hårdt arbejde

For os betyder det, at vi er vedholdende og stædige i forhold til at searche kandidater, der opfylder de krav og forventninger, som vores kunder har.

Tryghedsgaranti

Med afsæt i vores værdier og måde at arbejde på, er der nogle konkrete forhold, som er med til at sikre tryghed i samarbejdet med AMBIZZION:

Vi er aldrig bedre end vores seneste løste opgave. Derfor evaluerer vi alle vores løste opgaver via løbende opfølgning hos såvel kunder og kandidater.

Vi giver minimum 3 måneders 100% garanti på gennemførte rekrutteringer. Det betyder, at såfremt kandidat eller virksomhed i garantiperioden stopper samarbejdet via en opsigelse – uanset årsag, genbesætter vi stillingen uden honorar.

Lars Bøgelund

Lars Bøgelund

Direktør/Ejer

Lars har gennem de senere år primært arbejdet med executive search af bestyrelsesmedlemmer og ledere og search efter ledere og specialister.

Lars har en uddannelse som cand. merc. i international afsætningsøkonomi fra Syddansk Universitet. Derudover har Lars en diplomuddannelse i interessebaseret forhandlingsteknik.

I rekrutteringsmæssig sammenhæng er Lars certificeret i testværktøj fra Master Management (MPA, ACE).

Lars har siden 1990 opbygget kompetencer inden for bl.a.: strategi- og forretningsudvikling, rekruttering, organisationsudvikling, ledelse, salg og marketing, markedsanalyse, koncept- og produktudvikling, udvikling og salg af konsulentydelser og iværksætteri. Erhvervsfundamentet hos Lars kommer fra arbejde i større danske virksomheder som eksempelvis DONG Energy, SE, Energi Fyn og Waoo!, og større internationale medicinalkoncerner som Hoechst Danmark og Leo Pharma. Lars har bl.a. arbejdet som selvstændig partner og konsulent, markedschef, salgschef, marketingchef, international markedsanalysechef, forretningsudviklingschef, ligesom han har indgået i flere ledergrupper. Lars har via sit arbejde været med til at opbygge/udvikle virksomheder med ledende markedspositioner indenfor bl.a. energi og tele.

Lars er idéskabende, forretnings- og løsningsorienteret, struktureret og en engageret teamplayer i forhold til kollegaer og forretningsforbindelser. Ansvarlighed, vedholdenhed og selvstændighed er andre kendetegn.

Leo B. Sørensen

Leo Brosbøl Sørensen

Direktør/Ejer

Leo har en omfattende og alsidig karriere som både ansat og selvstændig.

Som ung skulle Leo være gymnasielærer med fagene dansk og idræt, som blev læst på Københavns Universitet. Efter en del år at have undervist i folkeskole, gymnasium og på universitet skiftede han branche til reklameverdenen. Opstart var som tekstforfatter og konsulent hos Berg & Lyhne i København. Et par år efter blev det til seniorkonsulent og projektleder hos NP Grey i Egå, derpå marketingchef i Eriksen Erhvervsejendomme i Århus, og de næste mange år som marketingchef, kontaktchef og ejer/direktør hos L&P, HC Gruppen og Markant Kommunikation.

Salg, marketing, ledelse, HR og undervisning er omdrejningspunkter i en meget spændende karriere, hvor Leo de sidste 12 år har arbejdet med HR på forskellige måder og niveauer. For Mercuri Urval som konsulent, som centerchef i JobDK, salgschef i SoftAdvice, leder i Karrierecoach og som partner i Eliterekruttering, hvor han i sidstnævnte udelukkende har beskæftiget sig med  rekruttering, headhuntning og executive search.

Ind imellem alt dette har Leo boet 4 ½ år i USA (New York og Boston), hvor fokus var dans og kultur, som han bragte tilbage til Danmark ved bl.a. at starte landets 2. største skole i København samt i mange år at undervise og koreografere utallige steder i Danmark og Norden.

Leo er certificeret i analyse- og udviklingsværktøjerne Integral IPA og Thomas International (DISC) og er desuden certificeret Mentor, ligesom han har arbejdet en hel del med MBTI.

De mange gøremål har givet Leo stor indsigt i dansk erhvervsliv, offentlige institutioner og organisationer samt ikke mindst – et stort godt og aktivt netværk.

”Man kan, hvad man vil – også selv om det af og til nærmer sig det umulige” – er et motto Leo har levet efter det meste af sit liv – og det agter han at blive ved med!

Peder Vester Henriksen

Direktør/Ejer

Peder har en salgs- og handelsuddannelse suppleret med merkonom i ledelse og marketing samt intensivt lederuddannelsesforløb i bl.a. Coop.
Han har medvirket i udvikling og gennemførelse af flere leder-, kompetenceuddannelses- og udviklingsforløb.
Desuden er Peder certificeret i rekrutterings-, kompetence- og teamudviklingsværktøjer fra INCONDIA, Master MPA, BELBIN og Discover(DiSC).

Peder har mange års erfaring inden for flere brancher og fagområder, med primær erfaring i og fokus på salg, ledelse og forretningsudvikling. Erfaring  og kompetencer er opnået i større som mindre organisationer og virksomheder i ind- og udland og med berørings- og kontaktflade på mange niveauer.
Peder har bl.a. virket som kommerciel direktør, direktør, salgschef, regionschef samt undervisningskonsulent.
I de senere års arbejde med search har Peder fortaget search og rekrutteret tværfagligt bredt, og har deslige i de tidligere chefroller (i flere brancher og virksomhedskulturer) varetaget en lang række rekrutterings- og organisationsopgaver.
Ligeledes har Peder stor praktisk erfaring med gennemførelse af  team/organisations- og personlig kompetenceudvikling. Herunder udvikling og opbygning af, samt undervisning og facilitering i strategi-, team- og kompetenceudviklingsprogrammer og processer.

At få skabt et super match mellem virksomhed og leder/specialist, som stærkt grundlag for at kunne forfølge strategi og at skabe resultater i og for virksomheden, er for Peder den store motivationsfaktor i det daglige virke som motiveret og effektiv konsulent og samarbejdspartner.

Kim Rune Larsen

Kim Rune Larsen

Senior Partner

Kim har med et stærkt fundament inden for FMCG markedsføring opnået ekspertise i identifikation af kunders behov og etablering af optimale løsninger og tilført betydelig værdi i tidligere samarbejdsforhold.

Den teoretiske basis er foruden HD Afsætning fra Syddansk Universitet en lang række kortere uddannelser indenfor ledelse, CRM, strategi, kommunikation, coaching, LEAN samt BPR.

Kim er certificeret i Master MPA, der anvendes i rekrutteringssammenhæng til bedømmelse af kandidaters personlighed.

Siden det tolvte leveår har Kim stort set konstant været beskæftiget med kunder – i gymnasietiden blev der således importeret vinyl-plader fra England til lokalt videresalg.

Kim har gennem mere end 30 år videreudviklet sine professionelle kompetencer som kommerciel direktør (medlem af direktion), salgsdirektør, salgschef, marketingschef i internationalt opererende virksomheder som bl.a. Carlsberg, NovaGroup, Trioplast samt Glud & Marstrand. Igennem karrieren er etableret indgående indsigt i og netværk hos såvel private som offentlige virksomheder indenfor detailhandel, en gros, produktion og R&D – udbredt til mange forskellige brancher; bl.a. fødevarer, emballage (metal, plast, kartonnage, papir), trykkeri, affaldshåndtering og senest energi samt kommunikation. Styring af produktudviklingsprojekter har også været på Kims opgaveliste, hvilket har tilført en solid teknisk forståelse.

Kim har i karrieren opnået tung ledelseserfaring med mellemledere og medarbejdere i mange forskellige funktioner indenfor specielt marketing, salg, produktudvikling, logistik og grafisk design. Ledelsesopgaven har omfattet alle aspekter – herunder også rekruttering.

Kim er kreativ, holistisk og løsningsorienteret i sin samarbejdsform med en empatisk relationsskabende tilgang til kunder og kolleger. Besidder desuden højt energiniveau og engagement samt sund nysgerrighed kombineret med en stejl indlæringskurve.

Martin Grønvald

Senior Partner

Martin har et stærkt fundament i en international orienteret ledelsesmæssig og strategisk baggrund inden for salg, eksport og marketing. Det har han opnået dels via udstationering i Japan og Belgien, dels via omfangsrig rejseaktivitet i Asien, Amerika og Europa.

Hans teoretiske baggrund er en Cand. Merc. i International Afsætning fra Syddansk Universitet, en lederuddannelse i en af Japans største virksomheder Nitto Denko samt en uddannelse i ledelsesbaseret coaching.

I rekrutteringsmæssig sammenhæng er Martin certificeret i testværktøj fra Master Management (MPA).

Martin har opbygget en bred erhvervserfaring fra flere forskellige brancher som henholdsvis KAM, salgschef, eksportchef, salgsdirektør og som medlem af ledergruppe eller direktion. Dette har været både i mindre private virksomheder samt store internationale koncerner. Altid i markedsledende organisationer.

Fokus har ligget på ledelse, strategi, markedsanalyse- og udvikling, turn-around, opdyrkning af nye markeder, opbygning af forhandlernetværk, vækst, iværksætteri, organisationsudvikling, salg og marketing.

Som person er Martin ambitiøs og resultatorienteret. Han har flair for at skabe længerevarende relationer. I samvær med andre er han sprudlende og ser positivt på tingene.

På den private front er Martin uddannet jagthundetræner i F.T. Spaniel-klubben og fungerer på Fyn som træner i foreningen, som privat træner og som coach for hundeejere.

Jesper Søderberg | Ambizzion - rekruttering med værdi

Jesper Søderberg

Senior Partner

Efter en opvækst i familiens El-installationsforretning i Ødis gik turen til Syddansk Universitet i Odense, hvor Jesper tog en HA og en cand.merc. eksamen i afsætning.  Mellem studierne aftjente Jesper sin militærtjeneste og tog som landstalsmand de attraktive kurser på Forsvarets Center for Lederskab.

De næste 30 år blev en rejse i reklamebranchen mellem tre bureau set-ups: Scanad, Grey og jyske bureau-grupperinger. Først med opbygning af en analyseafdeling og plannerarbejde i Scanad, hvor de største successer var Dandy, Amo/Gluten og lanceringen af Kiwi Skocreme i Danmark.

Jesper arbejdede igennem årene som ansat direktør, partner og bureauejer. Han udviklede gode, tætte og langvarige samarbejder, hvor der blev skabt markante resultater sammen med ambitiøse kunder som f.eks. Kohberg, L’easy, Skoringen, Sportigan, ISIS og Kia.

Reklamebranchen har gennem årene været udsat for store strukturelle forandringer bl.a. indenfor IT, kunder, indtjeningsstruktur, mediebilledet osv. Så lederrollen har været præget af vigtige beslutninger og en god portion handlekraft. Udover rekruttering af dygtige specialister har Jesper også arbejdet med markedstilpasning af bureauerne gennem opkøb og fusioner.

Digitaliseringen med dens foranderlighed og nye muligheder har Jesper også haft tæt inde på livet både som leder og rådgiver. I 2013 supplerede han sine studier med en diplomuddannelse i Digital Konceptudvikling og har det seneste år arbejdet i et digitalt udviklingshus, som er helt fremme i leveringen af digital transformation.

Allerede som 28-årig kom Jesper i A/S bestyrelsen i tre virksomheder. Flere kom til og de blev suppleret med 5 år som formand for Dansk Arbejdsgiverforening lokalkreds Herning med 773 medlemsvirksomheder. Det gav Jesper inspiration og viden om erhvervspolitik, sammenhængen til uddannelser og tiltrækning af arbejdskraft.

Med tre årtiers erfaring som trusted advisor for en bred vifte af virksomheder samt en solid bestyrelses- og undervisningserfaring har Jesper en god ballast at tage med ind i arbejdet for kunder og samarbejdspartnere i Ambizzion.

Carsten Aaby - Senior Partner i Ambizzion

Carsten Aaby

Senior Partner

Carsten er oprindeligt bankuddannet med videre- og efteruddannelse indenfor ledelse og salg. Desuden har han været på 1 års intensivt ledelsesudviklingskursus i DIEU/Mannaz regi.

Efter 8 år i den finansielle sektor gik turen til industrien. Tarco Energi var den første virksomhed i den verden, hvor Carsten var salgs- og eksportchef og dybt involveret i at opbygge hele det europæiske forhandlernet.

BROEN i Assens var næste virksomhed. Her startede Carsten som markedschef, men blev hurtigt salgsdirektør og indtrådte i den internationale ledergruppe. I de 11 år hos BROEN var Carsten også bosat i udlandet. Turen gik til England i 2000 med familien, hvor han stod for en større turn around af 2 selskaber i BROEN regi.

Netop hjemvendt fra England gik turen til Tyskland, hvor han blev adm. direktør i et større selskab i Aalberts Industries nemlig Meibes GmbH, som stod overfor en større turn around. Carsten var i det år delvist bosat i Leipzig.

Herefter blev Carsten adm. direktør i BROEN, hvor der var fokus på ny strategi og opbygning af produktion i udlandet. Han indtrådte i bestyrelser og arbejdede på højeste niveau.

I 2006 valgte Carsten at blive selvstændig og købte en mellemstor servicevirksomhed. En virksomhed, som han stadig er delvis ejer af. Herudover ejer Carsten 50 % af rejseportalen Skov Rejser, og herigennem har han tilegnet sig kompetence indenfor den digitale verden og markedsføring via de sociale medier.

Carsten har sideløbende med de 2 ovennævnte virksomheder haft egen konsulentvirksomhed i 11 år hvor fokus har været på strategi- og organisationsudvikling, og han har været med til ansættelse af rigtig mange gode medarbejdere til forskellige positioner.

At finde det rette match mellem virksomhed og ansøger er noget af det mest interessante og absolut vigtigste i en virksomhed. Intet er vigtigere og mere givende end at arbejde i et fællesskab med kompetente kolleger med gode personlige egenskaber. Det er her dynamikken og kreativiteten blomstrer.

I sin fritid nyder Carsten at være sammen med familie og venner. Han dyrker meget motion, det enten på MTB, vandreture i Grækenland, løb eller i fitness center. Der dyrkes stadig lidt fodbold omend i et meget moderat tempo.