Dansk Installations Teknik A/S

Reference

”En af de ting, jeg gerne vil fremhæve ved AMBIZZION er deres vedholdenhed. Når de er med til ansættelsessamtaler, kører alt som det skal. AMBIZZION sikrer, at der bliver stillet alle de rigtige spørgsmål.” – Jan Hansen, Direktør for DIT A/S

Dansk Installations Teknik A/S

Dansk Installations Teknik A/S udfører alt indenfor VVS, ventilation, el og blik og beskæftiger i dag mere end 110 medarbejdere. Virksomheden dækker hele Fyn og servicerer både private og professionelle.

”Vi har samarbejdet med AMBIZZION i 2 år, og de har primært hjulpet os med at ansætte projektledere eller serviceledere.

AMBIZZION er fantastisk dygtige og professionelle. Samtidig er det enormt befriende, at de er så ligefremme i deres kommunikation, og man kan sige tingene ligeud. De kommunikerer i øjenhøjde, og man føler sig tilpas i deres selskab.

AMBIZZION er gode til at finde de rigtige kandidater og er et stærkt kort at have med, når vi afholder samtaler. Vi har muligheden for at modellere samtalerne, præcis som vi ønsker, mens AMBIZZION sikrer, at kvaliteten altid er i top.

Jeg vil gerne anbefale AMBIZZION til andre,” fortæller Jan Hansen, direktør for DIT A/S

Skal vi også hjælpe dig med at finde de helt rigtige kandidater?

Renz A/S
Referencer

Renz A/S

”AMBIZZION arbejder effektivt og lytter altid til vores behov. De kender os og tør udfordre os.”
– Peter Andersen, Direktør for Renz A/S

Se opslaget »
Inwave
Referencer

Inwave

”AMBIZZION er topprofessionelle og overholder alle tidsfrister. De er gode til at navigere i et moderne jobmarked, hvor der ikke er mange kandidater eller stor arbejdsløshed.”
– Simon Frandsen, Ejer og indehaver af Inwave

Se opslaget »
JORTON A/S reference
Referencer

JORTON A/S

”AMBIZZION arbejder målrettet, konstruktivt og professionelt, og jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.”
– Kenneth Johansen, Regionschef

Se opslaget »