Renz A/S

Reference

”AMBIZZION arbejder effektivt og lytter altid til vores behov. De kender os og tør udfordre os.” – Peter Andersen, Direktør for Renz A/S

Renz A/S logo
Renz A/S

Renz A/S leverer og producerer post- og pakkepostanlæg til virksomheder samt Click & Collect. Renz A/S er en del af Erwin Renz Metallwarenfabrik AG, der er Europas største producent af pakkepostkasser og postkassesystemer. Det forpligter at være markedsledende, og derfor er det vigtigt, at Renz A/S har de helt rigtige medarbejdere. Og det er en opgave, AMBIZZION nu i flere år har hjulpet med at løse.

”AMBIZZION har hjulpet os med at ansætte konsulenter. Processen starter som regel med et møde, hvor vi diskuterer vores behov og sparrer på, hvilken medarbejder, vi har brug for. Herefter udarbejdes en stillingsbeskrivelse, som tilrettes vores ønsker, og efter stillingsbeskrivelsen bliver offentliggjort, står AMBIZZION for hele søgeprocessen og giver os løbende tilbagemeldinger på, hvordan det går.

Det er et godt samarbejde, og AMBIZZION er altid effektive og overholder vores aftaler. De er lydhøre overfor vores ønsker, matcher vores behov og leverer solidt arbejde af høj kvalitet,” fortæller Peter Andersen, direktør for Renz A/S.

Skal vi også hjælpe dig med at finde de helt rigtige kandidater?

Inwave
Referencer

Inwave

”AMBIZZION er topprofessionelle og overholder alle tidsfrister. De er gode til at navigere i et moderne jobmarked, hvor der ikke er mange kandidater eller stor arbejdsløshed.”
– Simon Frandsen, Ejer og indehaver af Inwave

Se opslaget »
Referencer

Dansk Installations Teknik A/S

”En af de ting, jeg gerne vil fremhæve ved AMBIZZION er deres vedholdenhed. Når de er med til ansættelsessamtaler, kører alt som det skal. AMBIZZION sikrer, at der bliver stillet alle de rigtige spørgsmål.”
– Jan Hansen, Direktør for DIT A/S

Se opslaget »
JORTON A/S reference
Referencer

JORTON A/S

”AMBIZZION arbejder målrettet, konstruktivt og professionelt, og jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.”
– Kenneth Johansen, Regionschef

Se opslaget »