El-ingeniør, INGENIØR´NE

Stillingsopslag

Virksomhed:

INGENIØR’NE

Stilling:

El-ingeniør

Arbejdssted:

Odense

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Direktør/Partner Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Kan du bidrage til et højt fagligt niveau? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? INGENIØR´NE har travlt med mange spændende opgaver og styrker derfor el-teamet med endnu en erfaren El-ingeniør til opgaver bredt indenfor byggeri.

Vores kunde, INGENIØR’NE oplever en fortsat stor efterspørgsel på rådgivning. Mange spændende projekter er under udførelse og forberedelse, og behovet for flere dygtige kolleger varer ved. I el-teamet arbejder INGENIØR´NE meget bredt indenfor nyt og eksisterende byggeri. De beskæftiger sig med alle typer af el-opgaver indenfor rådgivning, projektering, renovering, fagprojektledelse, teknisk byggeledelse, tilsyn og kvalitetssikring.

JOBBET:

Du vil blive en aktiv del af det el-faglige team på tværs af INGENIØR´NE´s 5 kontorer. Det forventes, at du med din faglige baggrund indenfor el samt naturlige forståelse for byggeriets krav, kundernes ønsker og tværfaglige fokus, bidrager du til faglig sparring og selvstændigt kan løse opgaver indenfor Projektering af el i forbindelse med:

 • Sygehuse og laboratorier
 • Industri
 • Domicilbyggeri
 • Undervisningsfaciliteter
 • Forsyning etc.

Du håndterer i et hensigtsmæssigt omfang egne projekter. Du varetager udførelse af fagtilsyn samt har kontakten til bygherre, myndigheder, entreprenører etc.

OM DIG:

Du er en holdspiller, og du er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du kan arbejde selvstændigt med projekterne – herunder analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er synlig, nærværende, struktureret og løsningsorienteret, og du har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger. Du kan lide afveksling i dine opgaver, du er god til at samarbejde med dine kolleger og kunder. Måske har du kendskab til- eller ønsker at arbejde med digitale værktøjer herunder 3D-projektering i Revit.

 • Du har minimum 5 års erfaring fra lignende job i rådgiverbranchen
 • Du har passion for dit fag, og blik for det tværfaglige samarbejde
 • Du er fleksibel, og kan håndtere højkompleksitet i en travl hverdag
 • Du er uddannet stærkstrømsingeniør, el-installatør eller måske maskinmester

DU TILBYDES:

Du bliver en del af en bredt funderet stab af erfarne el-ingeniører og elinstallatører, der besidder stor viden omkring projektering af diverse styrings-, belysnings-, og forsyningsinstallationer. Herunder bl.a. bred erfaring med forskellige industriområder, hvor der ofte stilles særlige krav til installationernes ydeevne og sikkerhed.

 • En arbejdsplads i rivende udvikling og med mulighed for indflydelse
 • Gode kollegaer, der bakker dig op
 • Et stærkt fagligt miljø med erfaring
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder

Hos INGENIØR’NE prioriteres den faglige og personlige udvikling. Man behandler hinanden godt, og lægger vægt på det gode samarbejde både internt og eksternt. Du får en arbejdsplads i rivende udvikling og med mulighed for indflydelse. Du kommer til at arbejde ud fra kontoret i Odense.

OM VIRKSOMHEDEN:

INGENIØR’NE har mere end 50 års erfaring med ledelse af byggeprojekter og rådgivning. INGENIØR’NE håndterer mangeartede opgaver indenfor uddannelse, service, industri, boliger, administration, idræt og sundhed med private bygherrer og bygherrer fra erhvervslivet og den offentlige sektor. INGENIØR’NE tæller i dag ca. 170 medarbejdere fordelt på kontorer i Esbjerg, Kolding, Odense, Aarhus samt i København, hvor det 5. kontor netop er åbnet. Se mere på: arbejdehosingenior-ne.dk/ og ingenior-ne.dk

NÆSTE STEP:

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte AMBIZZION – Peder Vester Henriksen, mobil 53296929.

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Lars Bøgelund - Ejer og partner i Ambizzion

Backup

Direktør/Partner Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk

Vi søger også