Key Account Manager – til veletableret og innovativ emballagevirksomhed

Stillingsopslag

Virksomhed:

H-Emballage

Stilling:

Key Account Manager – til veletableret og innovativ emballagevirksomhed

Arbejdssted:

Danmark (+ øvrige lande)

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

Har du erfaring med at drive salgsprocessen i emballageverdenen og brænder du for at skabe innovative emballageløsninger? Og vil du være en betydende spiller i en veletableret virksomhed med højt serviceniveau og fortsat stort vækstpotentiale?

Vores kunde, H-Emballage er en veletableret, innovativ og serviceminded virksomhed med et grundlag der rækker mere end 60 år tilbage. Virksomheden er i fortsat vækst, og derfor søges nu Key Account Manager til udvidelse af salgsteamet. H-Emballage specialudvikler og designer produktemballage til danske og internationale industrivirksomheder inden for primært Food og Nonfood. Alle emballager er udviklet fra bunden, både hvad angår konstruktion, design og branding. Produktporteføljen omhandler emballageløsninger ganske bredt, herunder kartonnage, fleksibel emballage (flexo) samt vådlimsetiketter og med fokus på bæredygtighed samt minimering af miljøbelastning.

Jobbet:

Som ny Key Account Manager og ansigt udadtil, skal du drive processen med både at identificere og skabe kontakt til nye industrikunder samtidig med, at du vedligeholder og udvikler den gode relation, der er til eksisterende kunder.

Din kundeportefølje vil både omfatte kendte danske samt internationale virksomheder/brands og i et tæt og nærværende samspil mellem kunde og H-Emballage får du en væsentlig rolle i at forbedre, nytænke og udvikle emballageprodukter.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Udvikle og sælge emballageløsninger til kunder i Danmark samt på primært nære markeder uden for landets grænser.
  • Drive egne kunder, fastholde eksisterende sortimenter.
  • Opsøge nye kunder på prioriterede markedsområder.
  • Kalkulering og udarbejdelse af tilbud
  • Sikre gode relationer og langsigtede samarbejde med nye og eksisterende kunder.

I tæt samspil med kolleger – salg, produktion, udvikling – identificerer du nye markedsmæssige muligheder med henblik på fortsat udvikling af kundesegmenter og produktgrupper. Du arbejder tæt sammen med dine design-kolleger i forbindelse med udvikling og design at kundespecifikke emballageløsninger. Du bidrager til at H-Emballage forbliver kundens foretrukne emballageleverandør samt til at markedsmæssige tiltag og muligheder bringer nye kunder i hus. Du får reference til virksomhedens Salgschef.

Om dig:

Du er motiveret af kvalitet og højt serviceniveau samt evner at udvikle og fastholde stærke kunderelationer. Udover salg og nærværende samspil med key accounts, har du succesfuld erfaring med produktudvikling, og du har bevist at du i tæt samarbejde med designkolleger kan udvikle innovative emballagekoncepter og -løsninger. Du skal med din centrale rolle, have lyst til at drive processen med at skabe den bedste indpakning af primært Food og Nonfood produkter, herunder velkendte brands + private labels.

  • Du er resultatorienteret og vedholdende.
  • Du er en positiv og motiverende kollega samt samarbejdspartner.
  • Du ser detaljerne og mister ikke overblikket.
  • Du tænker kreativt og er nysgerrig på at lære og på at lære fra dig.
  • Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Din bopæl er ikke afgørende. H-Emballage har domicil ved Glamsbjerg på Fyn, hvor det forventes, at du som minimum er til stede når det kræves. For eksempel i fasen hvor design af specifik kundeløsning finder sted i tæt samarbejde med kolleger.

Du tilbydes:

En selvstændig rolle med betydende indflydelse på og påvirkning af den videre salgsudvikling og implementering af kommercielle tiltag. Ser du, på baggrund af din erfaring fra emballagebranchen, markedsmæssige muligheder vil du møde en åbenhed overfor at dine ideér implementeres som forretningsmæssige tiltag.

Du bliver en del af en ejerledet virksomhed, hvor fællesskab samt en ”vi-kultur” hersker. Der er højt til loftet samt kort beslutningsvej i en forandringsparat virksomhed, hvor du vil få rigtig god mulighed for at gøre en forskel. Stor frihed, brede rammer samt indflydelse på egen dagligdag venter dig. Du får ca. 40 engagerede kolleger og du bliver en del af et fællesskab hvor højt serviceniveau, handlekraft, høj faglighed og entreprenør-ånd præger hverdagen.

Teknologisk set står H-Emballage med et stærk produktionsanlæg klar til at imødekomme markedets ønsker og behov, herunder leverer bæredygtige løsninger. Med opkøb af andre emballagevirksomheder hen over de senere år er der tilført nye teknologier og produkt-typer til produktporteføljen. Læs mere : www.h-emballage.dk

Næste step:

Ring gerne til AMBIZZION – Peder Vester Henriksen, mobil 53296929 for en yderligere drøftelse af mulighederne i og omkring denne funktion.

Upload ansøgning og CV via nedenstående link.

Er det her job dig?

Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk
Kim Rune Larsen - Senior Partner i Ambizzion

Backup

Senior Partner Kim Rune Larsen
+45 20 10 58 58 · krl@ambizzion.dk

Vi søger også