Assens Forsyning – Projektleder inden for miljø, klima og spildevand

Stillingsopslag

Virksomhed:

Assens Forsyning A/S

Stilling:

Projektleder inden for miljø, klima og spildevand

Arbejdssted:

Assens

Direktør/Partner Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk
Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

Assens Forsyning A/S ønsker at være i front med den grønne omstilling, og levere bæredygtige løsninger til borgerne i Assens Kommune indenfor områderne drikkevand, håndtering af regn – og spildevand samt affald- og genbrug.   

Som Projektleder kan du være med til at skabe fremtidens løsninger indenfor forsyningsområdet? Kan du arbejde hands-on med projektering, separatkloakering, byggemodning og regnvandsbassiner? Ønsker du at være en del af et moderne forsyningsselskab, der i de kommende år skal udvikle betydningsfuld ny forsyningsinfrastruktur? Så er du måske den Projektleder, som AMBIZZION søger for vores kunde Assens Forsyning.

Med baggrund i virksomhedens strategi søger vi en ny kollega til Team Projekt, der består af 10 medarbejdere. Der er i alt 60 engagerede medarbejdere i Assens Forsyning.

Stillingen:

Med reference til Projektchefen vil du arbejde med miljø, klima og spildevand og samarbejde tæt med kolleger og eksterne interessenter. Du vil deltage aktivt i de forskellige faser af anlægs- og renoveringsprojekter og vil opleve en varieret hverdag med primært fokus på projektledelse fra start til slut.

Assens Forsyning er i fuld gang med at centralisere spildevandsrensningen i Assens, hvor der i 2023 er opført og ibrugtaget et helt nyt og moderne renseanlæg som på sigt skal modtage spildevandet fra alle byer i kommunen. De eksisterende renseanlæg nedlægges efterhånden som de sidste byer separatkloakeres.

Der er således i de kommende år fokus på separatkloakering og etablering af afskærende ledninger til det centrale renseanlæg  i Assens.         

Dine opgaver vil omfatte projektering, udarbejdelse af udbudsmateriale, tilsyn og byggeledelse samt økonomistyring. Du kan få ansvaret for etablering af de næste etaper af den afskærende ledning, hvis du har interesse for pumpestationer og trykledninger. Der er tale om en vigtig del af Assens Forsyning spildevandsstrategi om centralisering. Der er også mulighed for at arbejde
hands-on med separatkloakering, byggemodninger, kloakrenoveringer og regnvandsbassiner. Projekterne udarbejdes ofte i samarbejde med rådgivere, men du vil følge dem tæt og har også mulighed for at håndtere projekterne selvstændigt.

Om dig:

 • Antageligvis uddannet ingeniør med solid viden indenfor miljø, regnvand og spildevand.
 • Erfaring med gennemførelse af anlægs- og renoveringsprojekter.
 • Fagteknisk stærk, gerne med baggrund i forsyningsverdenen eller en rådgivende virksomhed.
 • Flair for IT og interesse i at udvikle og optimere eksisterende værktøjer og processer.
 • Sans for detaljen og evne til at levere kvalitet i alle aspekter af projektet og samarbejdet.
 • Godt drive, nysgerrig og motiverende energi.
 • God kommunikator, imødekommende og skaber positiv dialog og fremdrift.
 • Selvstændig, men også teamplayer i et åbent og uformelt miljø.
 • Motiveres af udfordringer og en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften.
 • Deler ideer og kompetencer med kollegaer og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Du tilbydes:

 • En varieret og udfordrende stilling i et uhøjtideligt og uformelt miljø med fokus på trivsel og fælles målsætninger.
 • Stor indflydelse på din hverdag og arbejdsopgaver, frihed under ansvar og mulighed for faglig og personlig udvikling.
 • En del af et stærkt team, der står overfor spændende opgaver/projekter under en ambitiøs strategi, hvor der er afsat omkring en milliard kroner til ny forsyningsinfrastruktur over de næste ti år.
 • Løn og ansættelsesvilkår efter offentlig overenskomst med fleksibilitet og frihed i arbejdsformen.
 • Fleksibel arbejdsplads med fri telefon, netadgang og bærbar computer.
 • Virksomheden er beliggende i nye, moderne rammer i udkanten af Assens by, med fornuftig køreafstand fra f.eks. Odense eller Trekantområdet.

Om Assens Forsyning A/S:

Assens Forsyning A/S er ansvarlig for drift, service og udvikling af bæredygtige løsninger til borgerne i Assens Kommune indenfor områderne drikkevand, håndtering af regn- og spildevand samt affald- og genbrug.  

Du kan læse mere om Assens Forsyning A/S på www.assensforsyning.dk.

Næste step:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Bøgelund på mobil: 6037 5723 eller e-mail: lb@ambizzion.dk, eller Peder Vester Henriksen på mobil: 5329 6929 hos AMBIZZION, som varetager rekrutteringsprocessen for Assens Forsyning A/S. Send ansøgning og CV via nedenstående ”søg stillingen”. Henvendelser behandles løbende, så ansøg hurtigst muligt.

Er det her job dig?

Lars Bøgelund - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Lars Bøgelund
+45 60 37 57 23 · lb@ambizzion.dk
Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

Vi søger også