Partner i AMBIZZION? – driv din egen forretning!

Stillingsopslag

Virksomhed:

AMBIZZION ApS

Stilling:

Partner til AMBIZZION

Arbejdssted:

Danmark

Direktør/Partner Leo Brosbøl Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

Ønsker du frihed, og vil du gerne være din egen chef? Efterlyser du et stærkt fællesskab og er forankret brand, hvor vi hjælper hinanden, og løser en stor del af opgaverne sammen? Trives du med at være selvstændig og skabe din egen forretning via dit drive og personlighed? Har du måske også erfaring med rekruttering?  Hvis ”ja”, så bør du overveje om du kunne være den nye partner til vores kontor i Odense-området eller Aarhus?

HVAD KAN AMBIZZION TILBYDE?

AMBIZZION tilbyder et stærkt og forankret koncept, hvor du får meget fra fællesskabet ligesom du får mulighed for et stort udbytte af din egen indsats. Men det forudsætter, at du har lyst til at være en del af fællesskabet – giver man noget, får man også noget igen! 

Hos AMBIZZION kan du selvstændigt arbejde med de kunder som du har interesse for, eller du kan arbejde sammen med erfarne konsulenter på fælles opgaveløsninger. AMBIZZION´s spidskompetencer er search og headhunting af specialister og ledere på funktionærniveau. 

Som ny kollega i AMBIZZION sørger vi for, at du kommer ordentligt i gang, og at din værktøjskasse er top-trimmet. AMBIZZION har IT løsninger og strukturer klar til dig, og det betyder, at du kan fokusere 100% på salg og løsning af kundeopgaver. 

AMVBIZZION SER GERNE AT DU: 

  • Er en teamplayer med et højt drive, der har fokus på mål og resultater, men samtidig kvalitet og ordentlighed.
  • Har erfaring med rekruttering – og gerne fra rekrutteringsbranchen, eller alternativt kommer fra en salgs- og lederstilling.
  • Har leder- og salgserfaring og trives med at servicere kunder på mange niveauer.
  • Er seriøs, har lyst og evne til at opsøge kunder og skabe relationer.
  • Besidder et udadvendt og vindende væsen og har en særdeles stor tro på dig selv.

Du har solid relevant erhvervslivs-erfaring, har en ordentlig og pålidelig adfærd, hviler i dig selv samt formår at begå dig i kombinationen af at være selvstændig og være en aktiv del af et fællesskab.

Har du bopæl i Københavnsområdet og kan se dig være omdrejningspunkt for at udvikle et AMBIZZION-kontor her, så er vi helt åben for en dialog heromkring.   

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af nedenstående kontaktpersoner:

Peder Vester Henriksen – 53296929, pvh@ambizzion.dk 

Leo Brosbøl Sørensen –  6040 8320, lbs@ambizzion.dk

Lars Bøgelund – 6037 5723, lb@ambizzion.dk

AMBIZZION er et team af ildsjæle med bred og forskelligartet erhvervsbaggrund og dertil forskelligartede person profiler. Vores klare fælles identitet ses tydeligt via vores fælles afsæt i at ville hinanden i tæt samarbejde, hvilket er en markant styrke hos os.
Det er vores klare mål, at AMBIZZION i alle sammenhænge leverer kvalitet i vores ydelser. AMBIZZION-teamet skal kunne forstå vores kunders forretning og kunne tilføre værdi med det formål at være med til at udvikle virksomheden.

Send ansøgning:

Vil du spil i forhold til muligheden som partner skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV. Vi behandler løbende indkomne henvendelser og indkalder til samtale. Vi høre derfor gerne fra dig hurtigst muligt.

Er det her job dig?

Leo Brosbøl Sørensen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Leo Brosbøl Sørensen
+45 60 40 83 20 · lbs@ambizzion.dk
Peder Vester Henriksen - Ejer og partner i Ambizzion

Ansvarlig

Direktør/Partner Peder Vester Henriksen
+45 53 29 69 29 · pvh@ambizzion.dk

Vi søger også