Moeskjaer ApS

Reference

Efter jeg har prøvet AMBIZZION, vil jeg aldrig selv stå for ansættelsesprocessen igen. De gør deres arbejde så godt, at jeg får frigjort tid og kan koncentrere mig om det, jeg er god til: at drive virksomhed.” – Christian Moeskjaer, Direktør for Moeskjaer ApS

Moeskjaer ApS
Moeskjaer ApS

Moeskjaer ApS er en dansk virksomhed, der siden 1995 har været leverandør til den skandinaviske køleindustri. Moeskjaer ApS har i 2019 indledt et samarbejde med AMBIZZION for at sikre professionel rekruttering.

”Vi har valgt AMBIZZION som vores samarbejdspartner, fordi de er utrolig seriøse omkring deres arbejde. De overholder alle deadlines og er gode til at holde os opdaterede under rekrutteringsprocessen.

AMBIZZION har i høj grad taget sig tiden til at lære mig og min virksomhed at kende, og det betyder, at de har en suveræn forståelse for arbejdskulturen og hvilke kandidater, der passer godt ind her. De kommunikerer i øjenhøjde og tør at stille spørgsmål og udfordre mig.

Jeg vil afgjort anbefale AMBIZZION til andre. De har en høj faglighed og er gode til at analysere mennesker. Jeg overlader trygt min rekruttering til dem, for jeg ved, de gør det godt,” siger Christian Moeskjaer, direktør for Moeskjaer ApS.

Skal vi også hjælpe dig med at finde de helt rigtige kandidater?

Renz A/S
Referencer

Renz A/S

”AMBIZZION arbejder effektivt og lytter altid til vores behov. De kender os og tør udfordre os.”
– Peter Andersen, Direktør for Renz A/S

Se opslaget »
Inwave
Referencer

Inwave

”AMBIZZION er topprofessionelle og overholder alle tidsfrister. De er gode til at navigere i et moderne jobmarked, hvor der ikke er mange kandidater eller stor arbejdsløshed.”
– Simon Frandsen, Ejer og indehaver af Inwave

Se opslaget »
Referencer

Dansk Installations Teknik A/S

”En af de ting, jeg gerne vil fremhæve ved AMBIZZION er deres vedholdenhed. Når de er med til ansættelsessamtaler, kører alt som det skal. AMBIZZION sikrer, at der bliver stillet alle de rigtige spørgsmål.”
– Jan Hansen, Direktør for DIT A/S

Se opslaget »