Dan-Foam ApS

Reference

”AMBIZZION er en ambitiøs og engageret rekrutteringsvirksomhed. Samarbejdet med dem giver mig en stabilitet, der betyder, at jeg aldrig er bekymret, når jeg skal ansætte funktionærer.” - Susanne Elbæk Knudsen, HR Manager ved Dan-Foam

Dan Foam - Tempur Sealy

Dan-Foam er et datterselskab af Tempur Sealy International Inc., verdens største sengeleverandør. Virksomhedens produkter sælges i mere end 80 lande og tæller nogle af industriens største brands. AMBIZZION har været virksomhedens rekrutteringspartner i flere år og har hjulpet med at løse mange rekrutteringsopgaver.

”Vi valgte at samarbejde med AMBIZZION, fordi det var vigtigt for os at have en samarbejdspartner i lokalområdet. Nogen, der kender og forstår lokalkulturen, og som tager sig tiden til at kende os. Det gør AMBIZZION. De er ikke en stor rekrutteringsvirksomhed, men en lille og overskuelig virksomhed, som er nærværende i det område, vi er i. De kender os, vi har en fast kontaktperson, og vi skal ikke starte forfra med at fortælle om vores virksomhed, når vi har brug for deres hjælp.

AMBIZZION hjælper os typisk med at rekruttere 3-6 medarbejdere om året. De er meget stærke til at præsentere os for et bredt spektrum af kandidater, så vi har forskellige typer at vælge mellem – inden for de rammer og kompetencer, vi søger.

Vi har særligt fået hjælp til at besætte nogle tekniske stillinger, bl.a. en række stillinger i vores udvikling- og engineeringafdeling.

Generelt kendetegnes vores samarbejde med AMBIZZION ved en god og givende dialog. AMBIZZION lytter til vores feedback og tilpasser rekrutteringsprocessen til vores ønsker, så vi får de helt rigtige kandidater,” fortæller Susanne Elbæk Knudsen, HR Manager ved Dan-Foam.

Skal vi også hjælpe dig med at finde de helt rigtige kandidater?

Renz A/S
Referencer

Renz A/S

”AMBIZZION arbejder effektivt og lytter altid til vores behov. De kender os og tør udfordre os.”
– Peter Andersen, Direktør for Renz A/S

Se opslaget »
Inwave
Referencer

Inwave

”AMBIZZION er topprofessionelle og overholder alle tidsfrister. De er gode til at navigere i et moderne jobmarked, hvor der ikke er mange kandidater eller stor arbejdsløshed.”
– Simon Frandsen, Ejer og indehaver af Inwave

Se opslaget »
Referencer

Dansk Installations Teknik A/S

”En af de ting, jeg gerne vil fremhæve ved AMBIZZION er deres vedholdenhed. Når de er med til ansættelsessamtaler, kører alt som det skal. AMBIZZION sikrer, at der bliver stillet alle de rigtige spørgsmål.”
– Jan Hansen, Direktør for DIT A/S

Se opslaget »