Roll-o-Matic A/S

Reference

”AMBIZZION er gode til at komme under huden på deres kunder. De kender os og kan lynhurtigt sætte sig ind i vores behov.” – Birger Sørensen, Managing Director

Roll-o-Matic A/S
Roll-o-Matic A/S

Roll-o-Matic har siden 1967 udviklet og bygget fuldt automatiserede og kundetilpassede produktionslinjer til fremstilling af plasticposer på ruller. Roll-o-Matic leverer løsninger i høj kvalitet til kunder over hele verden.

”Vi har samarbejdet med AMBIZZION i nogle år efterhånden, og vi er rigtig glade for samarbejdet. Fra start har AMBIZZION taget sig tiden til at lære os at kende, og det betyder, vi altid føler, vi er i gode hænder hos dem.

Det har været vigtigt for os, at man hos AMBIZZION har faste kontaktpersoner og altid ved, hvem man skal kontakte. Det skaber trygge rammer og gør det let og smidigt at få hjælp.

Når vi starter en rekrutteringsproces, skal vi sjældent sige mange ord, før AMBIZZION kan definere, hvilke kandidater vi leder efter. De har opbygget et indgående kendskab til vores arbejdskultur og vores branche, og de har hjulpet os med at finde mange forskellige profiler, bl.a. rejsemontører som typisk er en kompleks stilling at besætte. AMBIZZION har altid løst opgaven til fulde og hjulpet os med at rekruttere de helt rigtige mennesker.

Til samtalerne sidder AMBIZZION altid med, og det er en god oplevelse. De er gode til at lade os få ordet, men hjælper også med indspark og gode spørgsmål, så vi kan få et så nuanceret billede af ansøgeren som muligt.

Det er tydeligt, at AMBIZZION har et stort og vidtforgrenet netværk, som de hele tiden udbygger og vedligeholder, og som skaber grobund for en alsidig og effektiv rekruttering.” fortæller Birger Sørensen, Managing Director for Roll-o-Matic A/S.

Skal vi også hjælpe dig med at finde de helt rigtige kandidater?

Renz A/S
Referencer

Renz A/S

”AMBIZZION arbejder effektivt og lytter altid til vores behov. De kender os og tør udfordre os.”
– Peter Andersen, Direktør for Renz A/S

Se opslaget »
Inwave
Referencer

Inwave

”AMBIZZION er topprofessionelle og overholder alle tidsfrister. De er gode til at navigere i et moderne jobmarked, hvor der ikke er mange kandidater eller stor arbejdsløshed.”
– Simon Frandsen, Ejer og indehaver af Inwave

Se opslaget »
Referencer

Dansk Installations Teknik A/S

”En af de ting, jeg gerne vil fremhæve ved AMBIZZION er deres vedholdenhed. Når de er med til ansættelsessamtaler, kører alt som det skal. AMBIZZION sikrer, at der bliver stillet alle de rigtige spørgsmål.”
– Jan Hansen, Direktør for DIT A/S

Se opslaget »